Foresta vrea puncte din jocul cu CS Balotești, în ciuda absențelor din lot! Sucevenii îl au la antrenamente pe Florin Cordoș și au legitimat al 11-lea stranier

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 12:48 Campionat
Foresta vrea puncte din jocul cu CS Balotești, în ciuda absențelor din lot!** Sucevenii îl au la antrenamente pe Florin Cordoș și au legitimat al 11-lea stranier

Foresta pregătește cu maximă seriozitate în aceste zile confruntarea cu CS Balotești de sâmbătă, contând pentru etapa a 10-a a Ligii 2. Sucevenii au mare nevoie de victorie, conștienți fiind că un eventual succes în confruntarea care va avea loc cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Areni, îi va ajuta să evadeze de pe ultima poziție în clasament.

Cu siguranță, misiunea „galben-verzilor” nu va fi însă una ușoară, mai ales că se confruntă și cu probleme destul de serioase de efectiv. Astfel, italianul Alessandro Masella nu va putea fi luat în lot, acesta urmând să efectueze sâmbătă cea de-a treia etapă de suspendare în urma cartonașului roșu încasat în urmă cu trei runde, la Clinceni. Nerefăcut complet, mijlocașul Vasile Dănilă va rata și acest joc. Șanse minime să se afle pe teren în confruntarea cu CS Balotești au, de asemenea, stoperul Daniel Pappoe și închizătorul Charles Acolatse, care s-au accidentat etapa trecută, în duelul cu liderul AFC Hermannstadt.

Singura veste bună în acest sens este prilejuită de recuperarea fundașului dreapta Pavel Secrier, care s-a pregătit normal în ultimele zile.

Mai trebuie precizat că la antrenamentul de ieri al Forestei a apărut și fundașul central Florin Cordoș. În vârstă de 23 de ani, Cordoș a început fotbalul la Universitatea Cluj, având în CV formații precum Arieșul Turda, FC Brașov și Luceafărul Oradea.

Au legitimat și un atacant belgian

În plus, Foresta l-ar putea avea în lotul pentru meciul cu ilfovenii pe Naoufal Boumina, un atacant belgian în vârstă de 24 de ani, care a mai jucat de-a lungul carierei pentru Getafe B, Atletico Madrid C, Charleroi B și RC Malines. Acesta a fost legitimat de clubul sucevean și a devenit al 11-lea stranier adus în această perioadă de transferuri. Boumina a evoluat timp de 60 de minute pentru echipa a doua a Forestei, în meciul de la Drăgușeni.

De miercuri, la antrenamente sunt și portarul tunisian Aymen Krouma și fundașul central rus Sergey Evtushenko, însă antrenorul Nuno Pedro încă nu a luat o decizie în privința lor.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 12:48 Campionat
Pe aceeași temă