Foresta riscă să se rupă de „pluton”! Sucevenii au un program dificil în următoarele patru etape

Marius ANGHEL 27 Mar. 2018, 12:11 Campionat
Foresta riscă să se rupă de

Foresta a pierdut dramatic meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni (scor 0-1), printr-un gol primit în minutul 90+2. În urma acestui rezultat, gruparea suceveană și-a complicat și mai mult situația din clasament în contextul luptei pentru evitarea retrogradării, mai ales că pentru trupa pregătită de Florentin Petre urmează un program infernal, sucevenii urmând să susțină trei din următoarele patru meciuri în deplasare.

Astfel, „galben-verzii” vor disputa mâine, la Pitești, meciul restant cu FC Argeș, după care vor rămâne în aceeași zonă geografică pentru duelul de la sfârșitul săptămânii, de la Mioveni, contând pentru etapa a 27-a. Vineri, pe 6 aprilie, înainte de Paști, sucevenii vor avea parte de un joc infernal, pe Areni, în compania celor de la FC Hermannstadt, urmând ca apoi să se deplaseze la CS Balotești pentru un joc de șase puncte în compania unei contracandidate directe în lupta pentru menținerea în eșalonul secund.

Un program extrem de dificil, așadar, pentru Foresta, care riscă să se rupă de pluton în cazul în care nu reușește să adune puncte din aceste confruntări.

În condițiile unui lot destul de subțire din punct de vedere valoric și numeric, este foarte important ca echipa să fie ferită de accidentări în partidele care urmează.

Florentin Petre anunță că Marius Matei și Pavel Secrier sunt recuperați după accidentările care i-au ținut pe bară în ultimele două partide, tehnicianul Forestei putând să conteze în jocul de la Pitești și pe aportul lui Ruben Sumanariu, care a lipsit în partida cu Academica Clinceni din cauza unei suspendări.

Etapa restantă din eșalonul secund programată la mijlocul acestei săptămâni va începe astăzi cu duelul dintre Chindia Târgoviște și Știința Miroslava, restul meciurilor din runda a 23-a fiind programate miercuri, la diverse ore.

Foresta a rămas fără preparator fizic

Altfel, Foresta a rămas din această săptămână fără preparatorul fizic Khalil Chakroun. Tunisianul care înainte să vină la Suceava a lucrat pentru o perioadă și la Astra Giurgiu a anunțat pe pagina sa de socializare despărțirea de formația antrenată de Florentin Petre. Chakroun era în stafful tehnic al Forestei din etapa a 6-a a actualului sezon.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: fb Foresta Suceava

Marius ANGHEL 27 Mar. 2018, 12:11 Campionat
Pe aceeași temă