Foresta joacă la rezultat cu Clinceniul. Petre: „Vom avea parte de puțin fotbal calitativ”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 17:50 Campionat
Foresta joacă la rezultat cu Clinceniul.** Petre:

Chiar dacă la Suceava a nins aproape toată ziua, șansele ca meciul dintre Foresta și Academica Clinceni să fie amânat sunt mici. Organizatorii au curățat gazonul de stratul gros de zăpadă depus în urma ninsorilor din această săptămână, iar cel pe cel care s-a acumulat în cursul zilei de azi îl vor degaja mâine dimineață. Partida ce contează pentru etapa a 26-a a Ligii 2 începe sâmbătă, de la ora 11:00, iar dacă terenul va arăta fără zăpadă pe el, asta nu înseamnă că va fi unul care să ofere condiții bune de joc.

Antrenorul Forestei, Florentin Petre, nu promite spectacol din partea jucătorilor săi, ci, mai degrabă, un joc la rezultat, ținând cont de starea moale a gazonului la ora meciului, cât și a importanței oricărui punct acumulat.

„După cum va arăta gazonul la ora jocului, probabil vom avea parte de puțin fotbal calitativ. Vom întâlni o echipă fără griji, cu jucători tineri, și stabilă din toate punctele de vedere, dar suntem pregătiți să luăm toate cele trei puncte”, a declarat, citat de gazetasv.ro, antrenorul Forestei, Florentin Petre.

Fostul jucător al lui Dinamo are bătăi de cap suplimentare și ca urmare a problemelor de efectiv. Astfel, mijlocașul Ruben Sumanariu este scos din calcule pentru partida de sâmbătă din cauza cartonașului roșu încasat în meciul din runda precedentă. Alți trei jucători sunt accidentați în acest moment și se încearcă recuperarea lor în timp util. Pavel Săcrier și Marius Matei n-au evoluat, de altfel, nici în etapa trecută, în vreme ce Andrei Cerlincă s-a pricopsit cu entorsă la gleznă și nu a participat la antrenamentele echipei în această săptămână. Mai mult, Foresta l-a pierdut și pe atacantul Daniel Nedelcu, care a solicitat rezilierea contractului pentru a pleca în Germania, alături de tatăl său.

„O să aveți o surpriză în atac!”, a mai spus Florentin Petre, referitor la vârful împins pe care îl va folosi în meciul cu Clinceni.

Înaintea meciului direct de sâmbătă, Foresta ocupă locul 18, cu 24 de puncte, în timp ce Academica Clinceni se situează pe locul 6, cu 40 de puncte.

În primele două etape din 2018, Foresta a obținut două rezultate bune pe teren propriu. În prima a câștigat în prelungiri, cu 1-0, meciul cu Dacia Unirea Brăila, iar în a doua remizat, scor 1-1, cu Chindia Târgoviște. Ambele partide au avut de suferit din cauza calității gazonului. Acum, sucevenii speră să repede și cu Clinceni rezultatele bune de pe Areni.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 17:50 Campionat
Pe aceeași temă