Florin Verigeanu: „Fără bani, e imposibil să promovezi”

26 May. 2009, 13:03 Campionat
Florin Verigeanu: **„Fără bani, e imposibil să promovezi

Directorul-general al clubului CSM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu regretă că alb-albaștrii ratează din nou promovarea în Liga I.

„Îmi pare foarte rău că nu am reușit să promovăm, anul acesta chiar am avut o echipă bună, valoroasă care a jucat un fotbal de calitate. Am pierdut multe jocuri aiurea, la echipe mai slab cotate, care nu ar fi trebuit să ne pună probleme! Vreau să le transmit suporterilor că am făcut tot cea a depins de mine ca lucrurile să meargă bine în acești trei ani și jumătate de când mă aflu la această echipă. Dacă te lupți singur, fără bani și fără alte ajutoare, e aproape imposibil să reușești o performanță cum este promovarea în prima ligă” spune directorul-general, Florin Verigeanu.

Șeful clubului vâlcean anunță că, din vară se va renunța la jucătorii care au cele mai mari contracte din Zăvoi. 

„E cert că vor pleca jucătorii care sunt împrumutați, iar mai mult ca sigur ne vom despărți și de câțiva care au contracte puțin cam mari pentru posibilitățile noastre. Aici nu este vorba numai despre jucătorii care au semnat până în vară, ci și de unii care încă mai au contracte pe unul sau doi ani și pe care nu le vom mai putea onora", a mai spus Verigeanu.
 

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

26 May. 2009, 13:03 Campionat
Pe aceeași temă