Florin Prunea: „Nu am fost și nu suntem favoriți la promovare”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 02:00 Campionat
Florin Prunea:**

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat vineri, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 1-1 (1-0), cu SC Bacău, că elevii lui Marius Lăcătuș nu sunt favoriți la promovare și că trebuie să muncească pentru a ajunge în Liga I, transmite corespondentul Mediafax.

„Nu am fost și nu suntem favoriți la promovare! Jucătorii trebuie să înțeleagă că play-off-ul este o luptă de uzură și că trebuie să muncim mult pentru a ajunge în Liga I. Astăzi nu ne-a mers nimic. Vom face o analiză pentru a vedea unde s-a greșit și să remediem acele greșeli. Lupta pentru promovare se va da până la final”, a spus Florin Prunea.

Și antrenorul grupării ieșene, Marius Lăcătuș, a acuzat prestația elevilor săi. „Sunt total dezamăgit de rezultat și de joc. Am făcut multe greșeli pe faza defensivă, iar în atac nu ne-a ieșit aproape nimic. Trebuie să învățăm din acest joc și să arătăm altceva în meciurile viitoare”, a menționat Lăcătuș, care le-a mulțumit fanilor steliști pentru banner-ul afișat în partida cu Dinamo: „Eu le-am mulțumit de «n» ori suporterilor steliști pentru respectul pe care mi-l poartă. Înseamnă că am făcut ceva pentru această echipă!”.

Formația CSMS Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania echipei SC Bacău, în prima etapă a play-off-ului Seriei I a ligii secunde.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 02:00 Campionat
Pe aceeași temă