Florin Prunea: „Meciul cu Clinceniul va fi de șase puncte, dar nu decisiv”

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 17:32 Campionat
Florin Prunea:** „Meciul cu Clinceniul va fi de șase puncte, dar nu decisiv

Reveniți în fotoliul de lider după victoria din prelungiri cu Unirea Slobozia, fotbaliștii ieșeni speră să rămână pe prima poziție și după meciul de vineri, de la Clinceni, cu echipa locală. Dacă în primele două confruntări din play-off CSMS Iași a jucat cu adversari fără șanse la promovare, Bacăul având puține puncte, iar Slobozia din motive de licență, vineri, echipa din Copou va bifa primul derby pentru liga I din partea a doua a campionatului.

Cu un succes, elevii lui Marius Lăcătuș poate scoate aproape sigur din calculele promovării echipa ialomițeană, dar moldovenii iau în calcul și un meci egal. În aceast caz, CSMS ar ține rivala din Clinceni la 5 puncte în spate și s-ar menține la egalitate de puncte cu Rapidul, în cazul în care giuleștenii ar lua toate punctele cu Berceniul.

Președintele ieșenilor, Florin Prunea, a sublinit și el importanța celor trei puncte, dar nu consideră că meciul este decisiv.

„Va fi o partidă foarte importantă pentru noi. Practic, este un meci de șase puncte, în condițiile în care întâlnim un adversar aflat în luptă directă cu noi pentru promovare. Mergem la Clinceni să câștigăm și să ne consolidăm poziția de lider, dar și un punct ar fi bun. Chiar dacă este un meci important, nu cred că este decisiv pentru noi, chiar dacă vom câștiga”, a declarat președintele Florin Prunea.

Antrenorul Marius Lăcătuș nu va conta în acest meci pe fundașul dreapta Radovic, accidentat, în schimb va reveni mijlocașul Liviu Mihai, absent din motive medicale în meciul precedent, cu Slobozia. Delegația ieșeană a plecat încă de miercuri spre Clinceni.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 17:32 Campionat
Pe aceeași temă