Firțulescu: „Avem un lot bine pregătit. Sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:56 Campionat
Firțulescu:** „Avem un lot bine pregătit. Sperăm să acumulăm cât mai multe puncte

Sosit în iarnă la FC Olt Slatina, fostul fotbalist al Universității Craiova, Dragoș Firțulescu, spune că s-a adaptat bine în lotul divizionarei secunde. Mijlocașul este optimist în privința parcursului echipei în acest retur de sezon.

Mijlocașul de bandă al celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Firțulescu, se simte bine pregătit fizic după stagiul centralizat susținut sub comanda tehnicianului Dan Oprescu. Fotbalistul de 24 de ani spune că s-a integrat foarte bine în lotul divizionarei secunde. Firțulescu a mai evoluat pentru FC Caracal, FCM Târgu Mureș și  U. Cluj, însă numele său este legat de Universitatea Craiova, grupare pentru care a activat în perioada 2006-2011.

„Nu au fost probleme legate de acomodare, mă familiarizez repede, în plus băieții m-au primit foarte bine. Mă bucur că am trecut cu brio de perioada pregătirii centralizate, m-am pus la punct cu pregătirea fizică, mă simt sută la sută pregătit, așteptăm meciurile oficiale. Avem un lot bine pregătit, valoros, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Firțulescu.

„Toate meciurile sunt importante”

Situată în subsolul clasamentului, FC Olt Slatina are nevoie de un parcurs bun, primele puncte puse în joc fiind cele de pe terenul formației FC Maramureș. Slătinenii pun la punct ultimele detalii legate de relațiile de joc în amicalul cu Damila Măciuca, în care speră să obțină un rezultat bun, pentru moral.

„Este ultimul test înaintea meciului oficial, trebuie să ne concentrăm, să începem bine. Toate meciurile sunt importante, noi vrem să câștigăm fiecare joc, să obținem puncte indiferent de adversar”, a mai spus mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

Pe lângă Dragoș Firțulescu, oficialii grupării FC Olt Slatina i-au mai transferat, în această iarnă, pe jucătorii Cristi Gafița, Marius Matei, Eugen Rioșanu și George Ilinca (junior).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă