Final de aventură în alb-violet! Ionel Ganea a plecat de la ACS Poli. Motivul supărării „Ganezului”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 11:14 Campionat
Final de aventură în alb-violet!** Ionel Ganea a plecat de la ACS Poli. Motivul supărării

ACS Poli nu mai are, de vineri dimineața, antrenor principal. Ionel Ganea (44 de ani) a anunțat echipa că va pleca, supărat că proprietarul Stadionului „Dan Păltinișanu”, Consiliul Județean Timiș, le-a interzis să mai utilizeze spațiile de la cea mai mare arenă din Timișoara, în speță, vestiarele, zona de refacere, birourile, sala de fitness și cea de conferințe, în afara zilei când se plătește chirie pentru meci.

De altfel, oficialii clubului au făcut marți o conferință de presă pe această temă. Singurul care a vorbit însă de demisie clar a fost președintele Radu Birlică.

Ganea a vorbit despre tot felul de scenarii, cum că antrenorul lui ASU Politehnica, Cosmin Petruescu, a pus presiune pentru ca CJT să nu le mai permită accesul la vestiare, în baza relației fin-naș de cununie pe care o are cu președintele instituției, Călin Dobra. Ganea nu l-a uitat nici pe omul de afaceri Radu Ienovan, președintele Ripensiei, despre care a spus la fel, că își utilizează relațiile din zona de business.

Antrenamentul a fost anulat

Ionel Ganea a venit la ACS Poli luna trecută, după ce vreme de aproape un sezon nu a mai antrenat nicăieri.

Rămâne de văzut ce va fi cu stafful, deoarece, dacă antrenorul cu portarii Călin Frunză e din Timișoara, secundul Emil Szolomajer și preparatorul fizic Constantin „Sensei” Niculae au venit chemați de Ionel Ganea.

Vineri dimineața, antrenamentul s-a anulat. Echipa are în continuare acces la terenurile de antrenament, care aparțin primăriei, nu Consiliului Județean, și unde există vestiare de tip container, unde jucătorii se pot dezechipa și face chiar duș.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 11:14 Campionat
Pe aceeași temă