Filozoful Gherman ”Am avut atitudine fără calitate și dorință fără putere”

22 Oct. 2011, 18:01 Campionat
Filozoful Gherman**

Meciul de la Alba Iulia dintre FC Unirea și Luceafarul Oradea s-a încheiat cu scor alb. Niciuna dintre cele două formații nu a reușit să marcheze pe parcursul celor 90 de minute, cele mai clare ocazii de gol aparținând oaspeților. În urma acestui rezultat albaiulienii au urcat pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Argeș, și sunt la cinci puncte în spatele principalelor favorite la promovare, Gloria Bistrița și FC Timișoara.

„Am stiut că vom avea un meci greu. Presiunea a fost mare pe jucători, care dacă s-au văzut urcați în primele locuri au crezut că punctele se vor realiza de la sine. Avem mari probleme în atac, iar partea de construcție nu a funcționat. Sper ca pe mai departe sa corectăm”, a spus Gherman.

„Să fim realiști, adversarii au obținut un 0-0 pe munca lor, rezultat meritat având în vedere situațiile clare de a marca. Din păcate noi am avut atitudine fără calitate și dorință fără putere. Trebuie să lăsăm puțin capul jos și să avem mai multă daruire de acum încolo, în viața oricărei echipe apar și probleme. Important este că nu pierdem și că nu am primit gol”, a mai spus antrenorul „alb-negrilor”

Antrenorul bihorenilor, Călin Moldovan, consideră că echipa sa merita mai mult. „Egal valoros pentru noi, meritat, deși ocaziile cele mai mari din joc ne-au aparținut. Se poate spune că am pierdut două puncte. Am întâlnit una din echipele bune ale seriei, bine așezată și organizată, cu toate acestea eram convinși că putem învinge la Alba Iulia”, a declarat tehnicianul clubului bihorean.

articol scris de Lucian DANCIU

22 Oct. 2011, 18:01 Campionat
Pe aceeași temă