Festivalul Untold strică debutul Universității Cluj în campionatul Ligii 2. Unde va juca „acasă” în prima etapă echipa lui Falub

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jul. 2018, 18:33 Actualizat: 19 Jul. 2018, 18:39 Campionat
Festivalul Untold strică debutul Universității Cluj în campionatul Ligii 2.  Unde va juca „acasă” în prima etapă echipa lui Falub

Ca nou-promovată în Liga 2, Universitatea Cluj va debuta în noul sezon pe teren propriu. Însă nu va juca tocmai „acasă”, fiindcă propria arenă este închiriată pentru un festival de muzică electronică. Untold e programat fix în perioadă în care se joacă prima etapă, astfel că echipa lui Adrian Falub și-a căutat un alt stadion unde să își joace meciul cu Metaloglobus București.

Universitatea Cluj a picat să joace în prima etapă contra echipei Metaloglobus București, retrogradată în precedenta stagiune, dar reprimită în campionat în urma retragerii celor de la CS Afumați. Partida se va disputa în primul weekend al lunii august pe stadionul „Transil” din Târgu Mureș, asta deoarece pe Cluj Arena de desfășoară Untold.

„Șepcile roșii” au ca obiectiv în noul sezon să acceadă în Liga 1, după doi ani de la reînființare și două promovări consecutive.

În a doua etapă, „U” se deplasează la Târgoviște, pentru meciul cu Chindia, echipă condusă de Viorel Moldovan.

VEZI programul competițional pentru noul sezon al Universității Cluj și al celorlalte echipe din Liga 2

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jul. 2018, 18:33 Actualizat: 19 Jul. 2018, 18:39 Campionat
Pe aceeași temă