Feier, decisiv în ultimele minute cu ASA Târgu Mureș

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 15:12 Campionat

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriul, meciul etapei a III-a al Ligii a II-a la fotbal. „Galben – albaștrii” și-au trecut în cont prima victorie din acest tur de campionat, învingând formația ASA Târgu Mureș cu scorul de 1 – 0.

Sătmărenii au intrat în teren cu mult optimism și gata să lupte pentru a obține prima victorie din acest campionat în fața propriilor suporteri. Prima parte a jocului a fost dominată de formația gazdă, în minutul 6, Bujor a trimis balonul cu capul în brațele lui Viciu, după o centrare a lui Zsiga. Câteva minute mai târziu, același Bujor a reluat mingea cu capul din careu, însă a balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Prima mare ocazie a oaspeților a avut loc în minutul 25 când Buhăescu a profitat de greșeala lui Șuta, dar șutul său din careu a fost prea slab pentru a putea deschide scorul. Până la finalul primei reprize, elevii lui Tiberiu Csik au mai avut câteva ocazii prin Zsiga.

Odată ieșiți de la vestiare, „galben-albaștrii” au fost mult mai încrezători, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Zsiga a șutat de la 30 de metri, în minutul 68, însă Viciu a apărat fără probleme, iar în minutul 81 Zsiga a șutat de la 20 de metri, balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Cel mai importat moment al acestei partide a avut loc în minutul 87 când Zsiga i-a centrat la Feier de pe partea stângă, iar acesta din urmă și-a fentat adversarul și a înscris golul care a adus 3 puncte Olimpiei și bucurie celor peste 4000 de suporteri prezenți la stadion.

 „Mă bucur că am câștigat. Eu am declarat că noi vom intra în teren cu optimism și vom fi încrezători și am câștigat. Vreau să remarc echipa, deoarece fără grup, fără atitudine nu se poate. Am avut câteva posibilități, dar am înțepat când a trebuit.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

„Am promis 12 goluri în acest campionat, iar astăzi a înscris unul dintre acestea. Mă bucur că am reușit să intru asa bine în teren, mă bucur pentru victorie. Am demonstrat că avem forță și sperăm să o ținem tot așa. Cred că vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Vreau să dedic acest gol suporterilor care meci de meci vin în număr foarte mare și ne dă putere și binînțeles familiei mele.”, a declarat autorul golului, Daniel Feier.

„Considerăm că e un rezultat nemeritat. Dacă în prima parte am fi marcat, soarta partidei ar fi fost cu totul alta. Consider că am dominat jocul în totalitate. A contat foarte mult accidentarea lui Bumba, deoarece la un moment dat am avut doar copii din 94 în teren”, a declarat antrenorul secund al formației ASA Târgu Mureș, Ioan Stelescu.

OLIMPIA SATU MARE
ASA TÂRGU MUREȘ
1-0

Feier ”87

Șuta (cpt.) – D. Muntean, C. Ene, Bălău, Iuhas – Molnar (Feier ”55), Villand, Svarczkopf, Zsiga – Bujor (Micaș ”86), Lemac (Kinczel ”81)
Antrenor: Tiberiu Csik

Viciu – Homei (R. Miclea ”85), Heil, Patriche, Szilagyi (cpt.) – Cioinac, Al. Dan – Bumba (A. Roman ”33), Buhăescu, Anițoiu – Salem (A. Crețu ”57)
Antrenor: Eduard Iordănescu

Articol și foto de Elena Govor

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 15:12 Campionat
Pe aceeași temă