FCM Dorohoi reintră în hora retrogradării. Colban: „Eu sunt răspunzător de această înfrângere”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 16:06 Campionat
FCM Dorohoi reintră în hora retrogradării.** Colban:

FCM Dorohoi a ratat șansa de a se desprinde la nouă puncte de locul care duce la participarea la barajul pentru menținerea în Liga a II-a. Formația pregătită de Vespazian Colban a pierdut, sâmbătă, scor 0-2, pe teren propriu, în prima etapă a play-out-ului, în fața echipei ACS Berceni și va avea o misiune mult mai dificilă în următoarele cinci jocuri rămase de disputat în încercarea de a se menține în eșalonul secund.

„A venit cel mai slab joc al nostru, a venit și prima înfrângere din 2015. Am făcut un joc prost. A trebuit să schimb din primele minute pentru că s-a accidentat Edi Sandu. O problemă musculară. Vrabie nu s-a putut antrena în această săptămână și nu era apt de joc sută la sută. Eu i-am atenționat de la începutul săptămânii că Berceniul joacă ultima carte. Probabil nu m-am făcut bine înțeles. Eu sunt răspunzător de această înfrângere. Probabil nu am fost inspirat nici cu unele alegeri. Am vrut să joc cu doi atacanți și nu am mai stăpânit mijlocul terenului. Fundașii centrali au primit două cartonașe galbene în primele 25 de minute… Mai e și o altă problemă, jucăm cu Berceni și trimit arbitri din București. Nu mai spunem nimic. E păcat pentru că eram la un pas de desprindere. Nu e pierdut nimic, dar, când vii după un joc slab, nu ai curaj”, a spus, citat de btonline.ro, Vespazian Colban la finalul jocului din prima etapă a play-out-ului.

Dacă CS Balotești și-a mărit distanța față de celelalte trei echipe după ce a câștigat sâmbătă cu Farul, scor 3-1, FCM Dorohoi, Farul și ACS Berceni sunt cele trei grupări care se vor lupta pentru evitarea ultimei poziții din play-out, loc care duce la barajul pentru retrogradare.

Botoșănenii mai au două puncte avans față de celelalte două echipe, însă e o diferență prea mică în ultimele cinci etape pentru a sta liniștiți.

Foto și video: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă