FCM Bacău are datorii de 53 de miliarde de lei vechi

04 Sep. 2011, 13:41 Campionat
FCM Bacău are datorii de** 53 de miliarde de lei vechi

Finanțatorul divizionarei secunde FCM Bacău, Dumitru Sechelariu susține că echipă are datorii de 53 de miliarde de lei vechi, însă are și de recuperat peste un milion de euro de la Steaua, pentru transferul lui Eugen Baciu, ajuns între timp înapoi la gruparea din orașul lui Bacovia.

„Baciu a jucat la noi și a făcut un meci bun, până în min 70, când a fost schimbat. Abia acum încearcă să revină. Steaua are să ne dea 1.040.000 de euro. Se adună penalizări zilnice, din cauza întârzierilor. Avem datorii de 53 de miliarde lei vechi și știu exact ce s-a întâmplat. Important e să rămânem în divizie. Urmează meciuri grele și dacă vom câștiga la Buzău, poate că va fi mai bine pe viitor”, a declarat Dumitru Sechelariu, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„În meciul cu Delta Tulcea am condus cu 1-0, însă am cedat în 15 minute și am pierdut cu 1-2. Mi-a plăcut Delta Tulcea, este o formație bună și cred că va promova în divizia națională”, a mai spus finanțatorul „taurilor furioși”.

„În aceste prime etape am întâlnit trei echipe foarte bune, cu jucători cu experiență. Mă gândeam că în Liga a II-a voi găsi jucători tineri, pentru viitoarele promovări, dar din păcate nu este așa”, a încheiat Sechelariu.

sursa: Sport Total FM

04 Sep. 2011, 13:41 Campionat
Pe aceeași temă