FC Olt, victorie contra nou-promovatei în Liga I, ASA Târgu Mureș

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 00:27 Campionat
FC Olt, victorie contra** nou-promovatei în Liga I, ASA Târgu Mureș

FC Olt Slatina a încheiat sezonul cu o victorie, scor 1-0, cu ASA Târgu Mureș, echipă ce va evolua în Liga I. Mijlocașul dreapta Petrică Huțanu a marcat unicul gol al întâlnirii, însă slătinenii au mai avut ocazii mari de a puncta pe tabelă. Promovată matematic în Liga I, formația ardeleană a abordat meciul de pe Stadionul „1 Mai” cu jucătorii ce au evoluat mai puțin.

De asemenea, Dan Oprescu a trimis în teren mulți dintre jucătorii tineri ai clubului, la un moment dat regăsindu-se pe teren patru juniori A, printre aceștia fundașul central Robert Gherghe, debutant în Liga a II-a. Slătinenii au controlat jocul, prima mare ocazie a întâlnirii avându-l protagonist pe atacantul Victor Dobrescu. „Vârful” celor de la FC Olt a ratat din poziție ideală. După ce a întors un adversar, în mijlocul careului, Dobrescu, aflat singur cu goalkeeper-ul Stăncioiu, a trimis peste poartă (min. 25). Slătinenii au marcat înainte de intarea la cabine.

Dobrescu a trimis în dreapta pentru Huțanu, care a pătruns în careu și a reușit să-l învingă pe portarul grupării Târgu Mureș cu un șut la colțul lung (min. 40). În actul secund, slătinenii au ratat alte cinci mari ocazii, două dintre ele de către autorul golului, Huțanu. În interval de un minut, mijlocașul a ratat două oportunități enorme. Singur cu goalkeeper-ul Stăncioiu, a trimis, din câțiva metri, peste poartă. De asemenea, Victor Dobrescu și Bancu au mai trecut pe lângă gol, însă execuțiile lor au fost respinse în ultimul moment de Stăncioiu.

FC Olt Slatina a învins, grație „reușitei” lui Huțanu, echipa de Liga I ASA Târgu Mureș, încheind astfel stagiunea cu o victorie. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a avut obiectiv accederea în play-off, lucru realizat, după un sezon regulat în care parcursul echipei a fost foarte bun.

FC Olt: Mogoșanu – Bogdanovici, Marincău (cpt.), Crușoveanu (min. 56 R. Gherghe), Giurcă – Quist (min. 60 Șcheau), Cuedan – Huțanu, Mihai Căpățînă, Bancu – Dobrescu (min. 80 Fl. Ștefan).
ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Hanca, Vîrtic, Bejan, Torok (min. 70 Toto) – Ologu, Candrea, Al. Dan – Stoica, Verdeș (min. 46 Tuzeș), Huiban (min. 58 Imreh)

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 00:27 Campionat
Pe aceeași temă