FC Olt, singura echipă a seriei fără penalty primit

10 Apr. 2012, 23:27 Campionat
FC Olt, singura echipă a seriei fără penalty primit
Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina menține șanse reale în atingerea obiectivului. Programul dificil din primele etape ale returului a făcut ca gruparea pregătită de Dan Oprescu să acumuleze doar două puncte, însă pentru alb-vișinii seria meciurilor de foc se încheie după deplasarea de la UTA Arad.
Sub linia ce delimitează zona supraviețuirii, însă la egalitate de puncte cu echipa aflată pe locul ce asigură menținerea, FC Olt luptă pentru evitarea retrogradării cu Mureșul Deva, Juventus București, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Maramureș. Gruparea slătineană este singura echipă a seriei ce nu a beneficiat de nicio lovitură de la unsprezece metri. În top cu cele mai multe lovituri de la unsprezece metri se află Juventus București (patru goluri marcate din penalty) și FC Maramureș (cinci goluri).

Gloria Bistrița, campioană la penalty-uri

În privința formațiilor ce luptă pentru accederea în Liga I, fosta divizionară A, Gloria Bistrița, a beneficiat de cele mai multe lovituri de la unsprezece metri. Echipa prezidată de Jane Pădureanu a marcat 8 goluri din penalty. Gruparea Alro Slatina se numără printre codașe la acest capitol. De la începutul sezonului, aluminiștii au beneficiat de două lovituri de la unsprezece metri, în meciul tur cu Unirea Alba Iulia, ratată de Precup, iar alta în duelul cu FC Timișoara, transformată de decarul formației slătinene.

De la startul returului, formațiile care au beneficiat de penalty-uri sunt Juventus București (două), Gloria Bistrița (două), FC Maramureș (două), și Unirea Alba Iulia și Chindia Târgoviște care au primit câte o lovitură de la unsprezece metri.

Sursa: Gazeta Nouă

10 Apr. 2012, 23:27 Campionat
Pe aceeași temă