FC Olt luptă pentru play-off pe terenul Olimpiei Satu Mare

Mihai Andries 21 Mar. 2014, 10:30 Campionat
FC Olt luptă pentru play-off** pe terenul Olimpiei Satu Mare

Situată la un punct de zona superioară a clasamentului, FC Olt Slatina are mare nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Olimpia Satu Mare, contracandidată în lupta pentru accederea în play-off.

Adversara divizionarei secunde slătinene nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în actuala stagiune, iar misiunea slătinenilor în a reveni cu puncte va fi dificilă. Meciul poate fi catalogat decisiv pentru accederea în play-off, cele două grupări fiind despărțite de un singur punct. Olimpia Satu Mare are 25 de puncte, în timp ce FC Olt Slatina a acumulat 24, aflându-se imediat sub linia play-off-ului.

Prin urmare, meciul se anunță aprig disputat.  Echipa ce va reuși să se impună va avea prima șansă de a încheia sezonul regulat printre formațiile puternice ale seriei. Slătinenii au moralul ridicat, după  jocul bun cu ASA Târgu Mureș, iar un rezultat pozitiv i-ar menține în grafic. Tehnicianul grupării slătinene, Dan Oprescu, nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Gabriel Siminic, care este în urmă cu pregătirea fizică, din cauza accidentării suferite, Octavian Drăghici și Marius Ion, accidentați.

Meciul se va disputa, vineri, cu începere de la ora 16.00, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare. În tur, cele două formații au remizat, 0-0. Observatorul partidei este Remus Vlad (Cluj-Napoca). Programul dificil al slătinenilor va continua. Miercuri, 26 martie, FC Olt Slatina va primi vizita celor de la CSU Craiova, în cadrul etapei intermediare.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 21 Mar. 2014, 10:30 Campionat
Pe aceeași temă