FC Olt încearcă să revină cu puncte de la Severin

16 Sep. 2011, 12:31 Campionat
FC Olt încearcă** să revină cu puncte de la Severin

Cu doar trei puncte acumulate după primele patru etape, FC Olt Slatina încearcă să obțină un rezultat bun, sâmbătă, în confruntarea din deplasare cu Gaz Metan Severin, echipă care nu a primit niciun gol de la debutul în noul sezon.

FC Olt Slatina încearcă să obțină primele puncte din deplasare, în confruntarea în care va avea ca adversar o altă formație care speră la promovare, Gaz Metan Severin. Misiunea grupării pregătite de Dan Oprescu nu va fi deloc ușoară, severinenii fiind neînvinși de la debutul în noul sezon, ultimul joc susținut în compania celor de la FC Bihor fiind câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-0.

„Va fi un meci greu, sperăm să avem o evoluție bună”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca jucătorii aflați sub comanda sa să nu mai repete greșelile comise în meciul cu Alba Iulia, astfel încât să se poată obține un rezultat pozitiv. Principalul alb-vișiniilor și-a urmărit adversarul în meciul cu FC Bihor, câștigat la scor de severineni.

„Va fi un meci foarte greu, dar niciun joc nu seamănă unul cu altul. Noi sperăm să avem o evoluție bună. Gaz Metan mi s-a părut o echipă solidă, bine organizată. O să vedem la ora meciului dacă faptul că jucăm în nocturnă este un avantaj sau un dezavantaj. Eu zic că băieții au depășit momentul dificil după înfrângerea cu Alba Iulia, n-au jucat rău, am revăzut meciul, sper să eliminăm naivitățile și să fim mai pragmatici. Nu sunt probleme majore de lot, Hallmen nu s-a pregătit la capacitate maximă în această săptămână, acuzând încă dureri după accidentarea din partida cu Timișoara”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Partida se va disputa pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin sâmbătă, cu începere de la ora 19.30. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Flavius Roșu (Timișoara), ajutat la cele două tușe de Flavius Damaschin (Timișoara) și Alina Mihoc (Arad). Observatorii confruntării sunt Mircea Sârbu (Hunedoara) și Cornel Sorescu (Pitești). Arbitrul de rezervă desemnat la acest joc este George Găman (Craiova).

sursa: Gazeta Nouă

16 Sep. 2011, 12:31 Campionat
Pe aceeași temă