FC Olt, duel cu favorita la promovare, FC Timișoara

02 Sep. 2011, 09:00 Campionat
FC Olt, duel cu** favorita la promovare, FC Timișoara

Misiune dificilă pentru FC Olt Slatina. Gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, una dintre cele mai titrate formații ale țării, FC Timișoara.

După ce etapa trecută a întâlnit în deplasare Gloria Bistrița, în fața căreia s-a înclinat cu scorul de 2-1, runda a treia aduce un nou adversar puternic grupării FC Olt Slatina. Echipa aflată sub comanda lui Dan Oprescu se deplasează în fieful vicecampioanei țării în sezonul trecut, FC Timișoara. Favorită certă la promovare, misiunea alb-vișiniilor va fi grea în a obține un rezultat pozitiv, însă fotbalul poate oferi surprize.

„Îmi doresc să aibă atitudine”

Nemulțumit în primul rând de modul în care fotbaliștii aflați sub comanda sa au abordat confruntarea cu Gloria Bistrița, antrenorul Dan Oprescu speră ca în meciul cu Timișoara atitudinea să fie cu totul alta.

„Noi mergem să jucăm, acum vom vedea ce vom reuși. Aștept de la ei să aibă altă atitudine față de meciul de la Bistrița”, a precizat principalul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Pentru confruntarea cu Timișoara, Dan Oprescu nu va putea conta pe serviciile fundașului Alin Ignat, suspendat după ce a primit cartonaș roșu în meciul de Cupă cu Sportul Vișina. În tabăra grupării bănățene vor absenta atacanții Axente și Ricketts.

Partida se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cu începere de la ora 11.00. Duelul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Dan Monea (Aiud), ajutat la cele două tușe de Nicolae Megheșan (Târnăveni) și Mihaela Popescu (Târgu Jiu). Observatorii partidei sunt Cristian Vasc (Baia Mare) și Marian Salomir (Cluj Napoca), iar arbitru de rezervă Dorian Micloșină (Reșița).

sursa: Gazeta Nouă

02 Sep. 2011, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă