FC Olt a urcat pe locul 2. Victorie la scor de neprezentare împotriva Unirii Tărlungeni

Mihai Andries 05 Apr. 2015, 22:25 Campionat

FC Olt Slatina a debutat cu dreptul în prima etapă din cadrul play-off-ului. Slătinenii au reușit să câștige partida susținută împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, formație în fața căreia nu câștigase în sezonul regulat. FC Olt a administrat celor de la Unirea Tărlungeni o înfrângere la scor de neprezentare, pe Stadionul „1 Mai”. Bardu, Vasile Gheorghe și Anghelina au fost cei care i-au răpus pe elevii lui Daniel Bona încă din prima repriză.

Bardu, gol și assist

Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu au început foarte bine partida de pe Stadionul „1 Mai” și în minutul nouă puteau deschide scorul prin Leucuța, al cărui șut a trecut puțin pe lângă. Opt minute mai târziu s-a modificat prima dată tabela, după ce Bardu a luat o acțiune pe cont propriu, pe partea dreaptă, a trecut de trei adversari și a șutat la colțul lung. Formația de la malul Oltului a reușit să-și majoreze diferența în minutul 28. Vasile Gheorghe a reluat imparabil în poarta lui Dănălache centrarea șutată trimisă de Bardu. Prima repriză s-a încheiat nu înainte ca Anghelina să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, înscriind cu o lovitură de cap.

Repriza secundă s-a încheiat la egalitate

În partea a doua a întâlnirii tot gazdele au fost aproape de a marca din nou la doar trei minute de la reluare. Dănălache a degajat defectuos, mingea a ajuns la Rogoveanu, acesta a șutat de la 20 de metri însă portarul oaspeților a reușit să respingă. Având în vedere rezultatul înregistrat pe tabelă, slătinenii s-au relaxat puțin însă puteau marca pe final de joc. Cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Ignea a primit o minge în careu, a driblat un adversar și a șutat la colțul lung, dar Dănălache a respins cu un reflex de ultim moment.

FC OLT SLATINA – UNIREA TĂ‚RLUNGENI    3-0
Bardu ”17, V. Gheorghe ”28, Anghelina ”40

Nuno Claro – Anghelina, Fîșie, Gligor (cpt.), Covalschi – A. Ignea, V. Gheorghe – Bardu (Șt. Blănaru ”75), Leucuța, Rogoveanu (M. Căpățînă ”53) – Verdeș (Curtuiuș ”66)
Rezerve neutilizate: R. Mogoșanu – Giurcă, Ov. Morariu, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Oprescu

Dănălache – Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Frîncu (S. Marin ”46) – Alex Neculai, N. Cristea, Dâlbea (cpt.) (C. Pricop ”73), Iaru, Oct. Poenaru (Albert Neculai ”71) – Chirciu
Rezerve neutilizate: Tatarciuc, Brujan, T. Galan, Marcăș
Antrenor: Daniel Bona

Stadion: „1 Mai” (Slatina); Spectatori: 600; Arbitru: Adrian Illyeș 3 (Ploiești); Asistenți: George Marian Fridl 3 (Comănești) și Iulian Cătălin Brînză 3 (Botoșani); Jucătorul meciului: Vasile Gheorghe 3

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 05 Apr. 2015, 22:25 Campionat
Pe aceeași temă