FC Olt a spart gheața! FC Argeș, prima victimă a lui Papură

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 14:03 Campionat
FC Olt a spart gheața!** FC Argeș, prima victimă a lui Papură

FC Olt a spart gheața, reușind să obțină prima victorie în mandatul tehnicianului Corneliu Papură, în duelul de pe teren propriu cu FC Argeș. Slătinenii s-au impus cu scorul de 2-0, la capătul unui meci în care oaspeții au contestat arbitrajul.

Fără victorie de la venirea tehnicianului Corneliu Papură, meciul cu FC Argeș, de pe teren propriu, reprezenta cam ultima ocazie de a bifa succesul, dată fiind deplasarea dificilă de la Târgu Mureș din ultima etapă. Prin urmare, slătinenii au făcut totul pentru a tranșa întâlnirea în favoarea lor. Meciul a fost disputat, iar primele ocazii le-au aparținut argeșenilor, reluările cu capul din interiorul careului ale lui Robert Stancu și Ivănică trecând puțin pe lângă poartă. FC Olt a punctat pe tabela de marcaj înainte de intrarea la cabine. Mijlocașul stânga Nicușor Bancu a fost cel care a contribuit decisiv la victorie. Jucătorul de 21 de ani a recuperat un balon în jumătatea adversă, a pătruns în careu, deschizând scorul cu un șut plasat (min. 40). Crăciun a avut o bună oportunitate de a majora avantajul. Scăpat singur cu portarul celor de la FC Argeș, după ce recuperase o minge în fața fostului aluminist Bogdan Vișa, atacantul a fost blocat de goalkeeper-ul piteștean.

Actul secund, sub semnul protestelor

Actul secund a început prin asediul oaspeților la poarta goalkeeper-ului Bordea. Doar două minute trecuseră de la fluierul de start, când argeșenii au trimis în poarta slătinenilor, însă golul reușit de Manole a fost anulat pentru o poziție suspectă de ofsaid (min. 47). FC Argeș a solicitat penalty după o lovitură liberă din marginea careului executată de Dulcea, balonul lovindu-l în mână pe Pribac, aflat în zid, însă „centralul” Coza a făcut semn ca jocul să continue (min. 50). FC Argeș a mai avut o bară prin Ivănică, șutul din voleu lovind stâlpul porții din dreapta lui Bordea (min. 59). Slătinenii și-au trecut și ei în cont o bară, după ce Andrei David a executat o lovitură de la colțul terenului (min. 60). În minutul 75, Andrei David a obținut un penalty, după ce a fost agățat de portarul Vreme, ieșit în întâmpinare. Lovitura de la punctul cu var a fost executată de Crăciun, goalkeeper-ul piteștean a respins, iar Săndulescu a majorat avantajul trimițând în poartă din apropiere, fază la care argeșenii au acuzat henț. Slătinenii au evoluat în superioritate un sfert de oră, Vișa fiind eleminat pentru două galbene.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 14:03 Campionat
Pe aceeași temă