FC Hermannstadt a trecut de jalonul Luceafărul Oradea și a obținut cea mai clară victorie din această primăvară. VIDEO interviuri cu reacțiile actorilor principali ai meciului

Marius ANGHEL 15 Apr. 2018, 13:53 Campionat
  • FC Hermannstadt a câștigat lejer, sâmbătă, cu 4-0, meciul disputat pe stadionul Municipal în compania echipei Luceafărul Oradea, contând pentru etapa a 29-a a Ligii 2. Golurile au fost marcate de Petrișor Petrescu, Radu Crișan, în prima parte, și de Ștefan Blănaru, două pe final, la puține minute după ce a intrat pe teren.
  • Cu victoria în fața bihorenilor, echipa lui Alexandru Pelici se menține la trei puncte în spatele liderului Dunărea Călărași și se distanțează pentru moment la 10 puncte de Chindia, care joacă astăzi, de la ora 17:00, acasă cu FC Argeș.

 

Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu, mijlocașul reluând în plasă, din marginea careului mic, în minutul 20. Radu Crișan a marcat al doilea gol al echipei sibiene șapte minute mai târziu, în urma unui corner. După pauză, Ștefan Blănaru – intrat în locul lui Cosmin Neagu – a marcat de două ori. Mai întâi l-a învins pe Goia cu un șut la colțul lung, după o pătrundere pe stânga (80), apoi l-a driblat și pe portar și a trimis în plasă, din centrul careului, cu două minute înainte de finalul întâlnirii.

Pe lângă cele patru reușite, sibienii au irosit și alte mari ocazii de a marca și putea câștiga la o diferență și mai mare dacă nu s-ar fi relaxat și ar fi jucat la trecerea timpului.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 68 de puncte și continuă să ocupe locul secund în clasamentul Ligii 2. Pentru echipa sibiană urmează partida din prima manșă a semifinalelor Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, care va avea loc pe stadionul Municipal, marți, 17 aprilie, de la ora 17:00, apoi jocul de campionat cu Ripensia Timișoara.

AICI poți vedea desfășurarea LIVE-TEXT a meciului cu Luceafărul

Alexandru Pelici

Ștefan Blănaru

Petrișor Petrescu

Radu Crișan

Alexandru Curtean

Cristian Lupuț, antrenor Luceafărul Oradea

FC HERMANNSTADT – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA      4-0
Petrișor Petrescu 19′, Radu Crișan 25′, Ștefan Blănaru 80′, 88′

Căbuz – Al. Coman, R. Crișan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Boboc – Hergheligiu (Curtean 72′), C. Neagu (Șt. Blănaru 61′), P. Petrescu (D. Tătar 82′) – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Niga – Ct. Pîrvulescu, Danci, Mih. Stancu
Antrenor: Alexandru Pelici

Goia – Balea, Oroș, Tînc, Ban – Feher, Țegle – Al. Neacșa (Valies 64′), Codoban (cpt.)(Vas. Pop 75′), Al. Dulca (D. Lukacs 64′) – Vl. Rusu
Rezerve neutilizate: Gudea – Rocha, A. Mutu, P. Chiș
Antrenor: Cristian Lupuț

Stadion: Municipal (Sibiu); Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Marian Truță (Băbeni) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

Foto și video: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 15 Apr. 2018, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă