FC Brașov și-a luat adio de la baraj. Szabo a răbufnit: „Toată lumea știe că falimentul bate la ușă”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2016, 11:38 Campionat

„Stegarii” au irosit o nouă șansă de a se apropia de locurile promovabile, după ce au pierdut marți seară, pe teren propriu, scor 2-3 meciul cu FCM Baia Mare, contând pentru etapa a 4-a din play-off. Băimărenii au condus cu 1-0 prin golul lui Sîrbu din minutul 4, brașovenii au egalat înainte de pauză prin reușita lui Pană (45+2), iar în debutul părții secunde au condus cu 2-1 după reușita lui Matei (51). Finalul le-a aparținut oaspeților, care au punctat de două ori prin același Sîrbu (66) și Giurgiu (86).

Cu trei înfrângeri din patru meciuri în play-off, „stegarii” au ieșit din lupta pentru primele locuri. „Sunt total nemultumit de rezultat. Nu am știut să gestionăm avantajul pe care îl aveam la scorul de 2-1. Am fost depășiți din punct de vedere tactic pe zonele laterale”, a spus antrenorul lui FC Brașov la conferința de presă.

„Dacă e să căutam un vinovat, acela sunt eu!”

Apoi, Szabo a răbufnit și a explicat motivele pentru care echipa s-a prăbușit în play-off și și-a asumat înfrângerea cu FCM Baia Mare. „Jucătorii știu că falimentul bate la ușă și au o urmă de îndoială. Ce pot să le spun eu jucătorilor acum? Să vă fie rușine că ați pierdut? De ce să plătim noi oalele sparte cu tot ceea ce s-a întâmplat negativ cu acest club în ultimul timp? Nu mai putem avea ca obiectiv promovarea după ce toată lumea știe că falimentul bate la ușă. Cu toții ne-am dorit ca echipa să promoveze, dar nu s-a putut. Din tribune lumea mă lua la rost, băi, tu ce schimbări faci! Fac schimbări să pierd meciul să nu iau niciun ban și să merg acasă să mă dea afara băncile că nu plătesc facturile! Dacă e să căutam un vinovat pentru acest eșec, acela sunt eu! Vinovatul e Szabo pentru că nu a fost concentrat la meci, că nu a fost inspirat la alegerea primului 11, că nu am fost inspirat la schimbări…”, a declarat Szabo.

În urma acestui rezultat, FC Brașov a rămas pe locul 4, cu 22 de puncte, cu șase mai puține față de UTA, echipa care e pe loc de baraj de promovare. FCM Baia Mare e ultima în clasamentul play-off-ului, cu 20 de puncte.

 Partida ce se va desfășura pe Stadionul Tineretului din Brașov va fi arbitrată de centralul Florin Andrei (Târgu Mureș) și de asistenții Adrian Mărginean (Aiud) și Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca).

Din cauza unor probleme tehnice, programul din play-off și play-out nu poate fi vizibil deocamdată pe site. CLASAMENTELE din PLAY-OFF și PLAY-OUT, cât și marcatorii pot fi vizualizate AICI

FC BRAȘOV           2
FCM BAIA MARE   3

C. Sîrbu ‘4, ’66, V. Giurgiu ’86 / Sil. Pană ’45+2, M. Matei ’51

Fl. Iacob – Mug. Buga (cpt.)(H. Popa ’86), Puțanu, Istrofor, Negotei – Sil. Pană, Al. Coman, I. Manole, Andor – Rz. Avram (D. Ene ’70), M. Matei (Bg. Rusu ’63)
Rezerve neutilizate: D. Mutu – Ș. Moraru, Livan, Pamfile
Antrenor: Adrian Szabo

Bota – Bușu, Fl. Ilie, Sg. Oltean, Bg. Străuț – A. Ignea (cpt.)(Duruș ’88), Păcurar, C. Sîrbu, Vasilache (V. Giurgiu ’75) – Jurj, V. Pop (Codoban ’65)
Rezerve neutilizate: Ormenișan – Anițoiu, Șter, Codin
Antrenor: Vasile Bogdan

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 Apr. 2016, 11:38 Campionat
Pe aceeași temă