FC Brașov pierde în ultimul minut la Clinceni și acuză arbitrajul. „Stegarii” au ratat șansa să fie lideri. Țălnar: „Arbitraj pro-Clinceni. Noi suntem fraieri”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2016, 21:03 Campionat
FC Brașov pierde în ultimul minut la Clinceni și acuză arbitrajul.

FC Brașov a înregistrat, sâmbătă dimineață, la doilea eșec în acest sezon al Ligii 2, scor 1-2 în deplasare cu Academica Clinceni, ratând astfel șansa să treacă pe prima poziție a campionatului după ce Juventus a remizat pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea. Liderul s-a distanțat astfel la două puncte în fruntea Ligii 2, FC Brașov rămânând pe locul 2.

„Stegarii” au condus cu 1-0, după golul lui Cătălin Stan din minutul 57, dar au fost egalați rapid de ilfoveni, prin Florin Ștefan (62). Problemele pentru echipa lui Cornel Țălnar au continuat, Manole (67) fiind eliminat pentru două cartonașe galbene. Academica a dat lovitura în prelungirile partidei, după o fază la care brașovenii au protestat vehement, acuzând o poziție de offside la Antohi (90)!

„Orice înfrângere e normal să nu pice bine, dar e păcat să pierzi atunci când conduci cu 1-0. Frustrarea e mai mare. Am mai avut două ocazii pe lângă golul marcat, dar trebuie să fim corecți și să spunem că și ei le-au avut pe ale lor. Nu pot să comentez dacă a fost sau nu eliminare corectă, dar maniera arbitrilor, per total, a fost una pro-Clinceni. Au fost două faulturi criminale la portarul Iacob și nu s-a acordat cartonașul galben la niciuna dintre ele. Dar asta nu trebuie să fie o scuză pentru noi. Noi suntem fraieri că nu am profitat de avantaj pe tabelă și de egalitate numerică pe teren. Cu atât mai mult cu cât i-am spus lui Manole să aibă grija, după ce deja avea un cartonaș, iar el face un fault inutil la 80 de metri de propria poartă. Una peste alta, acesta este fotbalul, învățam din acest meci și ne concentrăm pentru ce a mai rămas de jucat în acest final de an”, a declarat Cornel Țălnar după joc.

FC Brașov: Fl. Iacob – Băjan, Șerban, Leca, Ct. Stan – L. Manole, Poverlovici, Vl. Munteanu (Goge 70′), Fl. Răsdan (Răchișan 90+2′) – Grigorie – Sburlea (Istrati 55′)

Etapa viitoare, FC Brașov stă, iar Academica Clinceni (locul 13 cu 18 puncte) joacă la Timișoara cu ASU Politehnica.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 Nov. 2016, 21:03 Campionat
Pe aceeași temă