FC Botoșani și-a dezamăgit fanii la ultimul meci de acasă, doar egal cu Otopeni

27 May. 2012, 17:34 Campionat

FC Botoșani și CS Otopeni au terminat la egalitate, 1-1, o partida jucată cu garda jos, pe contre. Fără antrenorul, Costel Orac pe bancă, suspendat, botoșănenii au avut în start de partidă două ocazii bunicele de a da gol într-un interval de trei minute. Prima a fost când Matei (22) a pătruns în careul ilfovenilor, însă fără prea mare succes, iar cea de-a doua ocazie a fost după o lovitură liberă când un fundaș a oaspeților a respins cu capul din 6 metri, iar juniorul Staconschi, aflat la debutul în Liga a-II-a, a șutat peste tranversala goalkeeper-ului Oltean. Replica oaspeților a venit în minutul 31, Dumitrescu șutând puternic de la aproximativ 30 de metri direct în brațele lui Bordeanu.

Partea secundă a fost mult mai spectaculoasă decât primul mitan, probabil și datorită marcării celor două goluri imediat după revenirea de la cabine.

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 55 după o centrare a „veteranului” Bălan fructificată de Poverlovici, care a profitat de ieșirea prea în față a lui Oltean. Egalarea a venit din partea lui Valentin Alexandru, în minutul 59, fostul jucător al Brăneștiului înscriind după ce l-a întrecut în fugă pe Patache și l-a învins, din postura de unu-la-unu, pe Alin Bordeanu.

Intrările lui Rudac și Ghiceanu au dinamizat atacurile botoșănenilor, însă tabela a rămas neschimbată, spre dezamăgirea spectatorilor prezenți la stadion și a oficialilor gazdelor ce ar fi vrut să încheie campionatul cu o victorie „acasă”.

FC BOTOȘANI – CS OTOPENI 1-1 (0-0)
Poverlovici (55) / V. Alexandru (59

A. Bordeanu – Patache, C. Dinu (cpt), Poverlovici, Atudorei – D. Bălan (64 Rudac), Stancoschi (76 Matiș), Vașvari, Todoran – M. Matei (69 Ghiceanu), Homneac
Antrenor: Costel Orac

M. Oltean – M. Dumitru, Vătavu, Șomodean, C. Dumitrescu – Serediuc (46 Ghindeanu), M. Dedu (cpt.), S. Pană, V. Alexandru (61 Ghiță) – Bâtfoi (81 Antoche), Ciolacu
Antrenor: Silviu Cristescu

Articol și foto de Eduard BLAGA

27 May. 2012, 17:34 Campionat
Pe aceeași temă