FC Botoșani, obligat să returneze primăriei 250.000 de lei!

Mihai Andries 21 Oct. 2012, 13:59 Campionat
FC Botoșani, obligat** să returneze primăriei 250.000 de lei!

Curtea de Conturi a decis în urma unui control că FC Botoșani a decontat suma de aproximativ 250.000 de lei înainte ca banii să fie virați de la primărie municipiului. În aceste condiții, clubul de fotbal a fost obligat să returneze această sumă încasată în 2010.

„Cu domnul Portariuc nu am mai discutat. L-am căutat vineri, dar o să am o discuție luni. Am niște chestiuni legate de finanțare. Noi am avut un fel de datorie. A venit Curtea de Conturi și nu ne-au decontat niște cheltuieli făcute înainte de acordarea programului de finanțare. Ei ne-au dat programul de finanțare în luna mai. Asta înseamnă că în 2010 am cheltuit doar 750.000 de lei de la primărie. Pentru cei care mă tot contestă că nu dau bani la fotbal”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„Anul acesta a trebuit să dau banii aceștia înapoi pentru că așa a spus Curtea de Conturi. S-a fost o judecare la pachet a Curții de Conturi. Nu știu dacă nu cumva a avut o conotație politică pentru că Botoșaniul a pierdut toate contestațiile făcute la actul de control al Curții de Conturi. Din banii veniți pe Papp am plătit la bugetul statului și am returnat la primărie niște bani. E o prostie dar asta e. Primăria trebuie să redeschidă finanțarea pe 2012 care era blocată. Chiar am nevoie de sprijinul primăriei. Elsaco a dat anul acesta 2,5 milioane de lei, în condițiile în care mai am de plată două rate salariale”.

Sursa: BT Online

Mihai Andries 21 Oct. 2012, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă