FC Bihor, aproape de surpriza rundei: „Un punct obținut cu multă muncă în zece oameni pe teren, în zece oameni adevărați”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 16:59 Campionat
FC Bihor, aproape de surpriza rundei:**

FC Bihor a fost aproape să producă o mare surpriză în primul meci oficial din acest an de pe teren propriu, în etapa a 18-a a Ligii 2. Orădenii au fost la câteva minute de a câștiga în fața liderului seriei, însă ACS Poli a egalat în minutul 86 prin Henrique. Florin Lazăr deschisese scorul în prima repriză, în minutul 24.

Despărțite în clasament de multe locuri, rezultatul înregistrat de jucătorii echipei FC Bihor în fața timișorenilor este cu atât mai mult de admirat cu cât sunt neplătiți de mai multe luni, iar în această iarnă formația orădeană a fost la un pas de faliment.

„Țin să-i mulțumesc colegului meu Dan Alexa, de la echipa adversă, pentru cuvintele frumoase care le-a adus în această săptămână despre echipa noastră și despre mine. Aceiași părere o am și eu despre el și despre echipa pe care o conduce. Cât privește jocul de azi, o perioadă bună din timp am condus acest meci, chiar dacă am fost în inferioritate numerică. În cele din urmă am fost egalați. Știam, am fost încrezători, atât eu cât și jucătorii, că putem oferi o surpriză plăcută la acest meci. Din păcate nu am realizat în totalitate această surpriză, decât un egal, care, din punctul meu de vedere, este un punct obținut cu multă muncă în zece oameni pe teren, în zece oameni adevărați și aș vrea să subliniez aceste cuvinte, oameni adevărați”, a declarat, după joc, antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

Din minutul 38, FC Bihor a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Florin Pop pentru două cartonașe galbene încasate.

După terminarea etapei a 18-a, clubul orădean se află pe locul 9 în clasamentul Seriei a II-a, cu 15 puncte, iar liderul ACS Poli și-a mărit avansul față de Metalul Reșița cu punctul câștigat, 34 față de 32 de puncte. Runda următoare, FC Bihor joacă din nou acasă, cu Olimpia Satu Mare, iar timișorenii vor câștiga la „masa verde” cu AFC Fortuna.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 16:59 Campionat
Pe aceeași temă