FC Bihor a obținut doar un punct din confruntarea cu ALRO!

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 14:56 Campionat

La capătul unui joc, în care, în prima repriză nu s-a regăsit, iar în partea a doua nu a avut puterea să tranșeze jocul de partea ei, echipa FC Bihor a remizat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-1, în disputa cu oltenii de la ALRO Slatina.

Meciul care a contat pentru etapa a IV-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, a consemnat scor egal la pauză, 0-0, după o primă repriză ternă cu puține ocazii de gol.

În minutul 20, Crăciun de la oaspeți a expediat un șut de la 20 de metri, lateral dreapta, reținut de portarul Popescu. În replică, 5 minute mai târziu, Voiculeț a reluat pe jos, mingea fiind respinsă în corner.

În minutul 32, același Crăciun de la olteni a șutat de la marginea careului, a reținut însă Popescu. Trei minute mai târziu, în minutul 35, în urma unei lovituri de colț, Cosic, căpitanul oaspeților a reluat cu capul pe lângă poartă.

Ultima ocazie mai periculoasă a primei reprize s-a consemnat în minutul 44, când Quist, de la ALRO, a șutat de la 22 de metri, peste poartă.

În partea a doua, orădenii au revenit în joc, au început să pună stăpânire pe teren și să atace mai mult, dar construcția ofensivă a lăsat de dorit, astfel că nu au găsit drumul spre gol, până în minutul 75, când Săndulescu de la oaspeți a făcut henț în careu, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Ciprian Selagea.

Din păcate, bucuria gazdelor nu a durat prea mult, pentru că patru minute mai târziu, în urma unei acțiuni pe stânga a slătinenilor, Pribac a șutat din careu, mingea a fost deviată de Oltean, iar portarul Popescu nu a mai putut interveni, ALRO restabilind egalitatea.

Nemulțumit de prestația atacanților, în minutul 67, antrenorul Gheorghe Ghiț i-a înlocuit pe Mărkuș și Voiculeț, cu Sulea și Hadăr, dar până la final nici aceștia nu au reușit mai mult.

În minutul 63, echipa oaspete a avut o ocazie uriașă, dar Pribac din patru metri nu l-a putut învinge pe portarul Popescu, însă, pe final, în minutul 89, și FC Bihor putea marca golul doi, prin Selagea, șutul puternic al acestuia, din interiorul careului fiind scos însă de sub transversală de portarul Bordea.

În cele din urmă s-a încheiat cu un rezultat de egalitate jocul din ultima partidă a etapei a IV-a, rezultat care nu mulțumește însă echipa gazdă.

„Am făcut un joc slab, mai ales în prima repriză, cu multe greșeli personale. Am părut o echipă blazată. În repriza a doua ne-am mai revenit, ne-am creat câteva ocazii, dar una peste alta, am făcut un joc slab. Cred că rezultatul de egalitate este echitabil. Au mai avut și ei ocazii, am avut și noi în ultimele minute. Una peste alta, rezultatul mi-se pare echitabil”, a declarat antrenorul bihorean Gheorghe Ghiț.

La rândul său, satisfăcut de rezultat, antrenorul oltenilor, Daniel Oprescu a spus: „Am făcut un meci oarecum bunicel. O primă repriză, pe care în mare parte am controlat-o și cu început al reprizei a doua în care puteam și înscrie, dar păcat că nu am reușit să fructificăm acea mare ocazie pe care am avut-o, însă în continuare avem probleme la finalizare. S-a văzut aceasta și la jocurile precedente. Totuși, și FC Bihor putea să înscrie pe final”.

În urma acestui rezultat și după ce și ACS Poli Timișoara a învins sâmbătă după-amiază pe Unirea Alba Iulia, cu 4-1, FC Bihor coboară un loc în clasament, pe poziția a VII-a, cu 5 puncte.

În etapa viitoare, orădenii vor evolua pe terenul noii promovate Damila Măciuca, echipă antrenată de Eric Linkar și care a început foarte bine campionatul.

VEZI MAI MULTE FOTO DE LA MECI

FC Bihor – ALRO Slatina 1-1 (0-0)
Selagea (min. 75 – 11 metri) / Pribac (min. 79)

FC Bihor: Popescu – Fl. Pop, Oltean (cpt.), Petrache, Sinik – Florean, Coroian (min. 46 Diarra), Selagea, Sorian – Voiculeț (min. 67 Sulea), Mărkuș (min. 67 Hadăr). Antrenor: Gheorghe Ghiț

ALRO Slatina: Bordea – Giurcă, Crușoveanu, Cosic (cpt.), Bancu – Ct. Crăciun (min. 62 Vigariu), Săndulescu (min. 76 Polgar), Quist, Velcovici (min. 28 Pribac) – A. David, D. Ene. Antrenor: Daniel Oprescu.

Text și foto: eBihoreanul.ro

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă