FC Bihor a încheiat sezonul pe locul 7 după remiza de la Timișoara!

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:28 Campionat
FC Bihor a încheiat sezonul pe locul 7** după remiza de la Timișoara!

În ultima etapă a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal, formația orădeană FC Bihor a terminat, miercuri seara, la egalitate, scor 1-1, meciul susținut la Timișoara, cu ACS Poli.

La pauză scorul era favorabil orădenilor, care au condus cu 1-0, prin reușita lui Cristian Bud, din minutul 19, pentru ca, în repriza a doua, gazdele să egaleze, în minutul 81, prin Șeroni. FC Bihor a jucat mai bine în prima repriză și, în minutul 19, Cristian Bud a reușit să marcheze, după ce a preluat nestingherit o minge la 16 metri și a tras destul de anemic, însă Coca a scăpat incredibil balonul printre picioare.

În minutul 30, FC Bihor a fost aproape să-și majoreze scorul, după o ocazie mare a lui Mărkuș. Acesta a tras excelent din 14 metri, dar portarul timișorenilor a respins peste bară.
Pe finalul reprizei Poli a revenit în atac și, în minutul 41, Dobricean a scăpat singur de la jumătatea terenului, dar și-a arătat limitele în fața portarului Popescu.

În repriza a doua gazdele au devenit mai periculoase și, în minutul 51, același Dobricean a executat bine o lovitură liberă de la 16 metri, dar Popescu a scos formidabil. FC Bihor a replicat apoi, în minutul 64, când Coca a intervenit providențial la lovitura liberă executată din lateral de Târnăcop.

Apoi, a fost rândul timișorenilor să atace periculos și în minutul 70 Trandu s-a aflat la finalizare, dar șutul său plasat a fost respins în lateral de excelentul portar Popescu. În minutul 81 a survenit însă și egalarea, după ce Șeroni, cel mai bun jucător al echipei gazdă a înscris cu o lovitură de cap plasată, după o centrare a lui Trandu din corner.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, un rezultat echitabil, care coboară echipa FC Bihor de pe locul V pe VII, cu 33 de puncte.

Pe finalul jocului, antrenorul Marian Pană l-a introdus pe tern și pe tânărul jucător Chețan, care l-a înlocuit pe Vasilache. „Am făcut un meci destul de bun, în special în prima repriză. Într-un fel îi felicit pe băieți pentru că au învățat să joace până la capăt și să-și apere imaginea. Rămânem cu regretul că au promovat două echipe care nu au fost cu nimic mai presus decât noi. Consider că anul viitor, cu câteva îmbunătățiri, putem promova fără probleme”, a declarat, la final, antrenorul echipei FC Bihor, Marian Pană.

ACS POLI TIMIȘOARA
FC BIHOR ORADEA
1-1

Șeroni ”81 / Bud ”19

Coca – Nohai, Bocșan, Șeroni, Marovic – Dobricean (Trandu ”58), Ov. Petre (cpt.), Poparadu, Bălace (Fl. Nanu ”46) – Enciu (Boștină ”58), S. Szekely
Antrenor Valentin Velcea

A. Popescu – Coroian (Selagea ”80), Tânc (cpt.), Fl. Lazăr, Fl. Pop – Florean, Vasilache (Chetan ”90+3), Târnăcop, Bic – Bud, Mărkuș (M. Popa ”83)
Antrenor: Marian Pană

Sursa: eBihoreanul
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă