FC Argeș vrea să-și ridice moralul cu Luceafărul înaintea meciurilor cu Petrolul și Mioveni. Săndoi: „Ne așteaptă un program foarte greu”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2018, 20:24 Campionat
FC Argeș vrea să-și ridice moralul cu Luceafărul înaintea meciurilor cu Petrolul și Mioveni.** Săndoi:

Eliminată din Cupa Românei în turul precedent, FC Argeș a avut timp în această săptămână să se pregătească exclusiv pentru meciul din campionat cu Luceafărul Oradea. Duminică, de la ora 11:00, la Pitești vine Luceafărul Oradea, echipă care, joi, a pierdut cu 1-5 în fața Astrei, după ce la pauză scorul era 0-0, și astfel a părăsit competiția KO în 16-imi.

În campionat, FC Argeș vine după eșecul de la Aerostar Bacău (0-1), acolo unde a înregistrat primul eșec în acest sezon, în timp ce Luceafărul a reușit să învingă pe teren propriu Academica Clinceni (1-0) și să o dea jos de pe prima poziție a clasamentului.

Emil Săndoi prevede un meci greu cu Luceafărul. Pentru FC Argeș urmează apoi jocuri și mai dificile, cu Petrolul și CS Mioveni. „Ne așteaptă un joc foarte dificil, ca toate partidele de până acum. Uitați-vă cu atenție și veți observa că acest sezon este mult mai echilibrat decât precedentul. Clasamentul nu reflectă întocmai valoarea echipelor, cam totul ține de programul fiecărei grupări. Duminică vom avea în față o formație care în etapa trecută a învins Academica Clinceni, liderul Ligii a 2-a. Băieții trebuie să fie foarte atenți și determinați în joc. Pe noi ne așteaptă un program foarte greu. După meciul cu Luceafărul, vom întâlni Petrolul Ploiești, acasă, iar apoi vom juca la CS Mioveni. Dacă vom reuși să câștigăm șase puncte din aceste două partide pe care le avem pe propriul teren, avem posibilitatea să urcăm în clasament. Oricum, suntem în față, ne despart doar două puncte de locul al treilea ocupat de Pandurii Târgu Jiu”, a spus Săndoi.

Nilă accidentat, Buhăescu incert

Pentru partida cu Luceafărul, FC Argeș nu se va putea baza pe Nilă, în timp ce Buhăescu este și el incert. Săndoi speră, pentru a doua săptămână la rând, că cei noi doi jucători pe care îi are la antrenamente să fie legitimați. „Și la acest meci ne confruntăm cu probleme la compartimentul ofensiv. Nilă are probleme cu umărul, iar Buhăescu a acuzat dureri la picior după meciul de la Bacău. Trebuie să găsim rapid soluții. Sper ca în cât mai scurt timp, cei doi jucători care se pregătesc cu noi să semneze contractele. Astăzi va fi o ședință a Consiliului de Administrație la care voi fi și eu prezent. Sunt convins că se va rezolva și acest aspect și vom putea conta pe ei. Avem nevoie de întăriri. Drumul este lung și pot apărea surprize. Nu trebuie să facem o tragedie din eșecul suferit la Bacău, așa cum se întâmplă la noi, la români. După rezultatele de miercuri seară din campionatul Spaniei, Real Madrid și Barcelona ce să mai spună după înfrângerile înregistrate? Încă o dată se demonstrează că nicio echipă nu este invincibilă!. Nici măcar cele foarte mari!”, a transmis Săndoi.

Șerban și Tofan nu se tem de orădeni

Mijlocașii Andrei Tofan și Ionuț Șerban vor să se revanșeze în fața suporterilor după eșecul din runda precedentă cu Aerostat Bacău. „Vom avea în față o echipă incomodă, care ne va pune mari probleme dacă nu vom trata meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să facem tot de depinde de noi și să câștigăm. Ne dorim să ajungem cât mai sus în clasament”, a spus Tofan.

„Venim după o înfrângere dureroasă la Bacău și trebuie să ne mobilizăm la maximum. Ne așteaptă un meci greu cu Luceafărul Oradea, care în etapa trecută a reușit să învingă liderul campionatului. Cu o atitudine bună și dăruire, sunt sigur că ne vom impune în acest meci”, a comentat și Ionuț Șerban despre meciul cu Luceafărul.

După 8 etape disputate până acum, FC Argeș ocupă locul 7, cu 15 puncte, în timp ce Luceafărul se situează pe locul 14, cu doar 8 puncte.

Marius ANGHEL 27 Sep. 2018, 20:24 Campionat
Pe aceeași temă