FC Argeș s-a săturat de remize pe teren propriu și nu concepe decât victoria în fața liderului. „Avem resurse”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 16:19 Campionat
FC Argeș s-a săturat de remize pe teren propriu și nu concepe decât victoria în fața liderului.**

Fotbaliștii de la FC Argeș se pregătesc pentru cel mai greu meci din acest tur de campionat. Echipa pregătită de Iordan Efti­mie va în­tâlni, sâmbătă, de la ora 16:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, pe AFC Hermannstadt, li­derul campionatului.

Piteștenii nu au moralul prea bun după ultimele rezultate înregistrate în campionat și după eliminarea din Cupa României în dauna celor de la CSM Politehnica Iași, formație care evoluează în Liga 1. De partea cealaltă, sibienii merg ceas atât în campionat, cât și în competiția KO. Trupa antrenată de Alexandru Pelici este surpriza plăcută a Cupei, reușind să elimine pe FC Voluntari, deținătoarea trofeului. În campionat, Hermannstadt nu a pierdut decât un meci în această ediție de Liga 2 având un bilanț de 10 victorii, două egaluri și o înfrângere. Cu acest parcurs aproape de perfecțiune, sibienii ocupă locul 1, cu 32 de puncte. FC Argeș se situează pe locul 9 al ierarhiei, cu 18 puncte. Piteștenii au patru victorii, șase egaluri și trei înfrângeri și au un avans de doar patru puncte deasupra liniei retrogradării. În ultimele două meciuri de pe teren propriu, alb-violeții au obținut doar remize cu Chindia și Academica Clinceni.

„Avem resurse să câștigăm”

Antrenorul Iordan Eftimie nu concepe decât victoria în fața liderului: „Va fi un meci destul de greu și sper ca până la ora partidei să încercăm să ne refacem fizic. Alte metode nu avem decât prin odihnă, un bazin, un masaj. Mă bucur că, după meciul de Cupă cu Poli Iași, nu a ieșit niciun jucător accidentat de pe teren. Am făcut acele schimbări pe fondul de oboseală și sper să-i am pe toți apți la meciul cu Sibiul. Încercăm să câștigăm meciul de sâmbătă. Avem resurse să putem câștiga această partidă. Au avut și ei un joc greu cu Voluntariul. Au un lot mai echilibrat decât noi. Și numeric și valoric. Acest meci este și o întâlnire cu un bun prieten, Alexandru Pelici. Cel mai bun să câștige”.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 27 Oct. 2017, 16:19 Campionat
Pe aceeași temă