FC Argeș s-a ambiționat după eșecul cu Mioveni și vrea să producă surpriza la Sibiu. Ce spune Emil Săndoi înaintea jocului cu FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 21:44 Campionat
FC Argeș s-a ambiționat după eșecul cu Mioveni și vrea să producă surpriza la Sibiu.** Ce spune Emil Săndoi înaintea jocului cu FC Hermannstadt

Fotbaliștii de la FC Argeș vor încerca, sâmbătă, să facă uitat cât mai repede eșecul cu CS Mioveni, de la mijlocul acestei săptămâni, iar următorul joc este perfect pentru a face asta. Piteștenii o întâlnesc, de la ora 13:00, la Sibiu, pe FC Hermannstadt, a doua clasată din Liga 2. Elevii lui Emil Săndoi nu și-au luat gândul de la poziția a treia, iar un succes în deplasare în etapa a 33-a i-ar menține în cursa de urmărire a Chindiei.

Confruntarea cu sibienii se anunță una foarte grea pentru echipa lui Săndoi. În cele 32 de etape disputate până acum, FC Hermannstadt a suferit doar o singură înfrângere, fiind considerată de specialiști cea mai organizată echipă din acest eșalon. Cu cele 77 de puncte acumulate, Hermannstadt ocupă locul 2 în clasament, fiind la trei puncte în spatele liderului Dunărea Călărași. Piteștenii ocupă locul 4, cu 58 de puncte, adunate în 32 de runde.

Dacă ardelenii au un moral foarte bun după victoria cu 6-0 obținută în deplasarea din runda precedentă, de la Dacia Unirea Brăila, piteștenii vin după eșecul din derby-ul cu CS Mioveni, scor 0-1, suferit la ultima fază. au moralul foarte bun după eșecul de acum câteva zile, de pe propriul teren, cu CS Mioveni, însă speră să facă un joc bun și să plece cu punct sau puncte din această deplasare.

Confruntarea din tur, disputată pe stadionul „Nicolae Dobrin”, s-a terminat cu un scor alb, 0-0, rezultat care la vremea respectivă a mulțumit ambele tabere. Față de atunci, datele problemei s-au schimbat radical, cele trei puncte puse în joc fiind foarte importante pentru ambele grupări care își doresc foarte mult să termine sezonul pe podium.

„Meciul de la Sibiu este un derby, pentru că se întâlnesc echipele clasate pe locurile 2 și 4. Mergem acolo să tratăm jocul așa cum le-am tratat pe toate celelalte. Încercăm să obținem un rezultat bun. Știm că întâlnim o echipă foarte bună a ligii a doua, poate cea mai organizată din acest eșalon. Au un lot numeros, un lot valoros. Nu întâmplător au ajuns și în semifinalele Cupei României. Știm că vom avea o partidă grea. În primul rând trebuie să ne remontăm din punct de vedere psihic și din punct de vedere moral pentru această partidă. Asta le-am spus jucătorilor după ce am făcut o scurtă analiză pentru că jocul de la Sibiu este foarte, foarte aproape. Am încercat să-i îmbărbătez pentru că sunt momente delicate care pot apărea în fotbal după un eșec”, a spus Emil săndoi.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 21:44 Campionat
Pe aceeași temă