FC Argeș nu i-a iertat nici de această dată pe băimăreni!

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 10:27 Campionat
FC Argeș nu i-a iertat** nici de această dată pe băimăreni!

FC Argeș se pare că nu are niciun fel de probleme în meciurile pe care le joacă împotriva celor de la FC Maramureș. Jocul de sâmbătă a fost al treilea dintre cele două formații de la revenirea băimărenilor în liga secundă, toate acestea terminându-se cu piteștenii victorioși. Primul meci din această serie de trei a avut loc în prima etapă a ediției trecute de campionat, iar FC Argeș a reușit să se impună cu scorul de 3 – 2, acela fiind și primul joc oficial al lui Viorel Dumitrescu pe banca tehnică a echipei din Trivale. După acel meci a urmat victoria din meciul retur de la Pitești, scor 2 – 1 și totul a culminat cu succesul din jocul de sâmbătă.

„Nu am avut niciun moment emoție în acest meci!”

FC Argeș a obținut a doua victorie din acest campionat, reușind să depășească la o diferență de două goluri pe cei de la FC Maramureș, scor 3 – 1. Antrenorul echipei din Trivale, Viorel Dumitrescu, a fost mulțumit de prestația echipei sale și chiar a subliniat că este un succes meritat și că deși scorul a fost egal până spre ultimele 20 de minute ale partidei, acesta a punctat că nu a avut niciun moment emoție în acest meci. „Pot să spun că am făcut un meci foarte bun și că sunt mulțumit de felul în care a arătat echipa. Băieții au avut foarte mult momente bune în acest joc și chiar dacă scorul a fost ceva timp 1 – 1, nu am avut nicio emoție că nu putem să câștigăm acest joc. Meciul a fost controlat de noi și eu am ideile mele despre fotbal și anume că nu trebuie să renunți niciun moment și că tot timpul trebuie să lupți până la finalul jocului pentru a realiza ceea ce ți-ai propus.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Punctele forte ale echipei

Dumitrescu a ținut să sublinieze că echipa sa nu poate face un joc de posesie și că principala caracteristică a trupei pe care o pregătește este viteza și că se bazează mult pe acțiunile în viteză, purtate pe flancurile terenului. „Noi nu suntem neapărat o echipă de posesie și nici nu putem să avem o posesie foarte bună. Noi suntem mai mult o echipă de contraatac și pe calitățile noastre trebuie să ne facem noi jocul. Nu contează aceste lucruri, felul în care joacă adversarul ci trebuie să știm noi ce vrem. Noi avem viteză pe flancurile terenului și acolo trebuie să punem în continuare accent.”, a precizat tehnicianul.

„Sunt bucuroasă pentru echipă și pentru Ivănică!”

Golurile ce au dus la acest succes au fost reușite de către Ivănică, cel care a punctat de două ori în partea secundă a meciului. Tocmai de aceea, președintele echipei FC Argeș, Gica Dobrin, a plecat foarte fericită de la stadion, dar în același timp și foarte emoționată. „Sunt foarte bucuroasă pentru această victorie. Echipa merita să câștige acest meci și sper ca de acum înainte să o ținem tot așa. Este un succes meritat pentru noi și pentru care băieții merită să fie felicitați. Eu sunt bucuroasă din două mari motive. Mă bucură enorm că echipa a câștigat acest meci, dar în același timp sunt foarte fericită și pentru că Dănuț Ivănică a marcat de două ori. Acesta este ca și copilul meu pentru că Gicu și-a pus toată priceperea în el și sper să ajute în continuare echipa noastră.”, a declarat președintele piteștenilor.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 10:27 Campionat
Pe aceeași temă