FC Argeș își schimbă „culoarea”

17 Mar. 2012, 17:39 Campionat

Puținii spectatori prezenți la partida din Trivale au asistat la un spectacol de prost gust organizat de conducerea din Trivale și Partidul Democrat Liberal.

Cu cinci minute înainte de startul partidei la mijlocul tribunei a II-a s-a instalat un grup de „suporteri” care au afișat pe gard, cu acordul jandarmeriei, trei bannere împotriva primarului municipiului Pitești, Tudor Pendiuc (‘Domn primar îți mulțumim, însă este prea târziu’ ; ‘Tu centrezi tu tragi la poartă, ești primar ultima dată’ și ‘Cine este lângă voi? Nu primarul suntem noi’). Aceste mesaje nu au avut nicio legătură cu partida de fotbal, cei care au afișat bannerele fiind membri ai organizației PDL filiala Argeș.

Curios este faptul că la acest meci în tribuna oficială a fost prezentă întreaga conducere a filialei PDL Argeș, printre ei fiind și Mircea Andrei, senatorul anunțând cu câteva zile în urmă că va sponsoriza pe FC Argeș.

La finalul partidei observatorul meciului a declarat că a anunțat jandarmeria în legătură cu cele trei bannere, însă aceștia nu au făcut absolut nimic pentru înlăturarea lor, preferând să mănânce semințe pe toată durata partidei.

Chiar dacă persoanele prezente la meci nu au susținut deloc echipa, jucătorii au arătat că sunt de partea lor și în același timp de partea partidului.

Interesant este faptul că primarul Tudor Pendiuc a ajutat serios echipa în această pauză competițională, după ce edilul orașului a anunțat că FC Argeș nu va mai plăti chirie la stadion și în același timp că va încerca să ofere și o sumă de bani prin intermediul unor sponsori.

Rămâne de văzut ce decizii va lua Tudor Pendiuc după aceste întâmplări.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)
Foto: Mihai Neacșu

17 Mar. 2012, 17:39 Campionat
Pe aceeași temă