FC Argeș își prezintă lotul pentru noul sezon în ziua în care se împlinesc 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană. Jucătorii și stafful echipei piteștene

Marius ANGHEL 02 Aug. 2017, 17:29 Campionat
FC Argeș își prezintă lotul pentru noul sezon în ziua în care se împlinesc 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană.** Jucătorii și stafful echipei piteștene

FC Argeș își va prezenta vineri lotul de jucători cu care va aborda ediția de campionat 2017-2018 a Ligii 2. Prezentarea echipei va avea loc de la ora 17:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Evenimentul coincide cu aniversarea a 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană națională de către FC Argeș. Va fi evocată importanța clubului de către primarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică, și profesorul doctor Sevastian Tudor. La acest eveniment vor fi premiate fostele glorii care s-au implicat în viața și activitatea echipei FC Argeș de-a lungul anilor.

„Avem o echipă tânără. E un nou început și am avea mare nevoie de suporteri. Noi suntem pregătiți pentru începerea campionatului. Sper să o facem cât mai bine și să obținem un rezultat pozitiv. În acest an obiectivul este să ne clasăm în primele șapte echipe. Putem să terminăm în aceste locuri pentru că avem un lot valoros. Am încredere în jucători că vor face un campionat bun. Sunt emoții că am revenit la FC Argeș. Sper ca sâmbătă să fie emoții pozitive”, a spus antrenorul echipei argeșene, Iordan Eftimie.

Antrenorul Iordan Eftimie se va baza în această ediție de campionat pe 24 de jucători. În această vară, echipa de fotbal a Piteștiului, nou-promovata în Liga 2, a realizat achiziții importante. Au fost aduși portarii Octavian Popescu (ex CS Mioveni) și Nicușor Grecu de la CSMS Iași, fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov), Cătălin Toriște (ex Viitorul Constanța) și Bogdan Vișa (ex CS Mioveni), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Viitorul Constanța), Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal Dănuț Coman), Radu Bârzan de la CS U Craiova și atacantul Andrei Nilă, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni.

Lotul echipei FC Argeș, tur, sezonul 2017-2018:

Portari:
Nr.28. Octavian Alexandru Popescu – născut la 5 noiembrie 1985. A mai jucat la Internațional Pitești, Rova Roșiori, Unirea Alba Iulia, Minerul Mehedinți, Muscelul Câmpulung și CS Mioveni.
Nr.12. Alexandru Ionuț Oprican – născut pe 2 mai 1998. A mai evoluat la Girom Albota și SCM Pitești.
Nr.1. Nicușor Dorinel Grecu – născut pe 22 mai 1992. A mai evoluat la Universitatea Craiova, ACS Iași, Oțelul Galați, Universitatea Cluj și CSMS Iași.

Fundași:
Nr.4. Mihai Marian Deaconescu – născut pe 31 ianuarie 1987. A mai evoluat la FC Bihor, Luceafărul Oradea, FCM Tîrgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și SCM Pitești.
Nr.14. Cătălin Laurențiu Stan – născut pe 31 decembrie 1990. A mai evoluat la FC Olt, Dinamo București, Girom Albota, FC Caracal, CS Mioveni și FC Brașov.
Nr.2. Cătălin Constantin Toriște – născut la 20 mai 1996. A mai jucat la Gaz Metan Severin, Viitorul Constanța, CS Mioveni și Metalurgistul Cugir.
Nr.3. Daniel Marius Șerbănică – născut la 25 iunie 1996. A mai evoluat la LPS Pitești, Atletic Bradu și SCM Pitești.
Nr.19. Ionuț Mihăiescu – născut la 2 iulie 1996. A mai evoluat la FC Argeș, Sporting Pitești și SCM Pitești.
Nr.15. Bogdan Valentin Vișa – născut la 27 mai 1986. A mai evoluat la Inter Sibiu, FC Argeș, CSMS Iași, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni.
Nr.5. George Mihai Cotigă – născut la 12 octombrie 1989. A mai evoluat la FC Argeș, Colegiul Național Dinicu Golescu, CS Mioveni și SCM Pitești.

Mijlocași:
Nr.21. Cosmin Ionuț Căpățînă – născut la 21 august 1993. A mai evoluat la FC Caracal, FC Olt și FCM Alexandria.
Nr.16. Antonio Ovidiu Cruceru – născut la 21 iulie 1996. A mai evoluat la Viitorul Constanța, Chindia Târgoviște, SCM Pitești și Academica Clinceni.
Nr.22. Radu Nicolae Bîrzan – născut la 12 septembrie 1999. A mai jucat la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea și CS U Craiova.
Nr.20. Alin Nicușor Popa – născut la 01 ianuarie 1991. A mai jucat la FC Argeș și CS Mioveni.
Nr.18. Dorinel Gabrie Oancea – născut la 2 aprilie 1997. A mai evoluat la Colegiul Național Dinicu Golescu Câmpulung și SCM Pitești.
Nr.10. Ionuț Eugen Năstăsie – născut la 7 ianuarie 1992. A mai jucat la Școala de Fotbal Gică Popescu, Steaua, Universitatea Cluj, Viitorul Constanța și SCM Pitești.
Nr.11. David Lucian Andrei – născut la 11 ianuarie 1992. A mai evoluat la Steaua București, FC Olt și SCM Pitești.
Nr.8. Ionuț Adrian Șerban – născut la 9 martie 1992. A mai evoluat la Școala de Fotbal Gică Popescu, Chindia Târgoviște, Viitorul Constanța și SCM Pitești.
Nr.6. Andrei Mihai Panait – născut la 16 mai 1989. A mai evoluat la FC Argeș, Dacia Mioveni și SCM Pitești.

Atacanți:
Nr.23. Cătălin Constantin Barbu – născut la 5 august 1999. A mai evoluat la AFC Dănuț Coman și SCM Pitești.
Nr.24. Adelin Valentin Voinescu – născut la 1 aprilie 1998. A mai evoluat la LPS Pitești și SCM Pitești.
Nr.9. Andrei Nilă – născut la 16 august 1985. A mai jucat la Internațional Pitești, Muscelul Câmpulung, FC Argeș și SCM Pitești.
Nr.17. Constantin Adrian Stoica – născut la 25 august 1992. A mai evoluat la Petrolul Ploiești, CSM Rîmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Caransebeș și SCM Pitești.
Nr.7. Marius Albu – născut la 20 februarie 1991. A mai evoluat la FC Ardealul Cluj, Steaua București, Viitorul Constanța și SCM Pitești.

Staff Tehnic:

Iordan Eftimie – antrenor principal
Iulian Crivac – antrenor secund
Dan Didiță – preparator fizic.
Dumitru Hotoboc – antrenor cu portarii
Ionuț Hristache – fizioterapeut
Valentin Melu – maseur
Andrei Păun – maseur
Sorinel Roșu – magazioner

Staff administrativ:

Vasile Popa – manager sportiv
Constantin Jean Barbu – director de marketing
Gabriel Alexe – organizator de competiții
Daniel Vasile Pop – delegat

Conducerea clubului:

Cristian Gentea – președintele Consiliului de Administrație.
Dragoș Adrian Șerban – director executiv.
Cornel Constantin Ionică – primarul municipiului Pitești, președinte de onoare al clubul

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 02 Aug. 2017, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă