FC Argeș, făcută KO în repriza secundă

30 Aug. 2009, 13:48 Campionat

FC Argeș și CS Otopeni s-au întâlnit în ultima partidă a etapei din Seria a II-a a ligii secunde. Formația ilfonveană a trecut la pas de vulturii lui Ionuț Badea cu scorul de 3 la 0.

Prima repriză a fost una disputată, ambele echipe creându-și ocazii de a deschide scorul. Piteștenii au încercat poarta apărată de Nae prima dată în minutul 8 atunci când incursiunea juniorului Alin Popa s-a soldat cu un șut periculos care a trecut milimetric pe lângă stâlpul porții. Formația gazdă a replicat rapid, în minutul 10 Kalle șutând din vole dar Boșneag are o intervenție care menține tabela neschimbată. Până la finalul primei părți FC Argeș a mai ratat o serie de ocazii importante prin Dulcea, Tameș și Adrian Voicu.

Repriza secundă începe în nota de dominare a gazdelor, dominare concretizată în minutul 54 atunci când Pârvu deschide scorul după o centrare perfectă a lui Gabriel Caramarin. Piteștenii nu își revin din șoc, iar ocaziile mai mari continuă să curgă la poarta lui Boșneag, însă Kalle nu reușește să îl învingă din 6 metri pe Ionuț Boșneag. Portarul alb-violeților mai are o intervenție miraculoasă, scoțând mingea din vinclul porții la șutul foarte bine plasat al lui Pârvu. FC Argeș a mutat jocul în jumătatea gazdelor, iar Elias Bazzi a executat foarte bine o lovitură liberă obținută de Alin Popa din marginea careului de 16 metri. Doar ghinionul a făcut ca tabela să nu se modifice, mingea trimisă de argentinianlovind bara transversală. CS Otopeni a jucat cartea contraatacului, iar în minutul 83 Drăghici a înscris cu un șut la firul ierbii pe lângă Boșneag. Jucătorii lui Ionuț Badea nu au reușit să fructifice niciuna din cele 5 lovituri libere avute din preajma careului. Pe rând Tameș, Bazzi și Năstăsie au lovit zidulformației lui Liviu Ciubotariu. În minutul 90, Drăghici reușește dubla după o lovitură de cap plasată de la 10 metri.

Partida se încheie cu victoria formației gazdă care trece de FC Argeș cu 3 la 0. Jucătorii lui Ionuț Badea nu reușesc să treacă peste incertitudinea care planează în jurul echipei, ajungând deja la un bilanț dezastros și umilitor pentru un club cu tradiție,  în acest sezon având 3 înfrângeri din 4 meciuri. CS Otopeni obține prima victorie din Liga II, iar FC Argeș rămâne cu 3 puncte după 3 etape clasându-se pe locul 12.

 

CS Otopeni: Nae, Constantinescu, Sava, Panait, Ivan, Pană, Pârvu, Caramarin, Kalle, Celpan, Savu. Antrenor: Liviu Ciubotariu.


FC Argeș:
Boșneag, Ghiță, Bălașa, Lăcustă, Poenaru, Ad. Voicu, Bazzi, Tameș, Năstăsie, Dulcea, Popa. Antrenor: Ionuț Badea

 

Articol scris de Marinescu Alexandru (www.violafans.net)

foto: ProSport

30 Aug. 2009, 13:48 Campionat
Pe aceeași temă