FC Argeș are trei indisponibili pentru meciul cu Luceafărul. Săndoi nu își face griji: „La Pitești se formează un grup care să tindă spre marea performanță”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 16:19 Campionat
FC Argeș are trei indisponibili pentru meciul cu Luceafărul.** Săndoi nu își face griji:

Pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, FC Argeș nu va putea conta pe tot lotul de jucători. Alb-violeții se confruntă cu probleme medicale, însă Emil Săndoi este sigur că cei care vor fi trimiși pe teren se vor achita bine de sarcinile trasate.

„Mai avem unele probleme de lot. Și înainte de prima etapă am avut probleme cu suspendările, cu accidentările. Panait s-a accidentat la Miroslava și nu vom putea conta pe el o perioadă mai lungă. Are o ruptură fibrilară din cauza terenului. Mai este și Alin Popa, cu tendoanele. Problemele au apărut tot datorită suprafeței pe care ne-am antrenat. Era normal să apară. Eu sunt bucuros că au apărut doar la puțini jucători. Chiar mă gândeam că vom avea probleme mai mari, dar este OK. În afară de cei doi, îl mai avem și pe Martin cu probleme de sănătate. Sunt trei jucători pe care nu vom conta la această partidă, dar avem un lot valoros și oricare dintre ei poate fi înlocuit. Eu cred că la Pitești se formează un grup care să tindă spre marea performanță în campionatul următor. Sunt foarte importanți și pașii pe care îi vom face în acest retur”, a spus Săndoi în conferința de presă premergătoare acestui joc din județul Bihor.

Antrenamente doar pe sintetic

Deși antrenorul lui FC Argeș și-ar fi dorit ca echipa să se pregătească pe terenuri cu iarbă în această perioadă, acest lucru nu a fost posibil.

„Aș fi vrut să facem antrenamente pe iarbă, dar nu putem. Terenurile sunt îmbibate cu apă după zăpezile care au căzut și după topirea lor. A mai fost și ploaia de ieri noapte. Am vrut să intrăm, dar nu avem cum, pentru că gazonul este foarte moale. Probabil că nici antrenamentul de dinaintea meciului nu o să putem să-l facem pe iarbă. Astea sunt problemele cu care ne confruntăm. Noi nu ne-am mai antrenat pe iarbă de trei săptămâni. Sunt impedimente peste care trebuie să trecem. Sunt sigur că băieții o să treacă peste aceste probleme”, a spus Emil Săndoi.

Neinteresat de alegerile de la FRF

Principalul alb-violeților nu este interesat de cine va câștiga alegerile pentru președenția FRF. Săndoi a spus că nu are preferințe și a evitat să nominalizeze persoana care ar avea cele mai mari șanse de a conduce fotbalul românesc în următorii patru ani.

„Nu sunt problemele mele și nici nu decid eu. Fiecare dintre noi trebuie să ne vedem de felia pe care răspundem. Eu așa am fost obișnuit și crescut. Nici nu vreau să mă pronunț pe acest subiect”, a opinat fostul selecționar al naționalei de tineret.

După 22 de etape disputate în această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 6, cu 37 de puncte, în timp ce bihorenii se situează pe poziția a 13-a, cu 24 de puncte, cu două mai mult decât Știința Miroslava, prima formație aflată sub linia retrogradării.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 16:19 Campionat
Pe aceeași temă