„FC Argeș a practicat un joc foarte bun în acest debut de campionat!”

01 Sep. 2011, 17:57 Campionat
„FC Argeș a practicat un joc foarte bun** în acest debut de campionat!

FC Argeș a adunat șase puncte în primele două etape din campionat, după ce a depășit pe cei de la FC Maramureș Baia Mare cu scorul de 3 – 2, după care a venit și victoria de pe teren propriu din partida cu Luceafărul Oradea, atunci cand alb – violeții s-au impus cu scorul de 2 – 0.

Antrenorul echipei FC Argeș 1996, Viorel Moiceanu, este încântat de acest debut de campionat și spune că echipa poate obține în continuare rezultate foarte bune.

„Vreau să subliniez faptul că este o colaborare perfectă între toți antrenorii de la FC Argeș și cei ce se ocupă de prima echipă. Mulți dintre jucători sunt chemați la antrenamentele primei echipe, lucru care îi motivează suplimentar. Cu privire la jocul echipei nu pot să spun decât că sunt foarte mulțumit să văd că băieții se prezintă într-o formă sportivă foarte bună și obțin și rezultate importante. Jocul a fost unul foarte bun în acest debut de campionat și am mare încredere că vom ajunge din nou acolo unde ne este locul adică în prima ligă”, a declarat Viorel Moiceanu, antrenorul echipei FC Argeș 1996.

sursa: Ziarul Top

01 Sep. 2011, 17:57 Campionat
Pe aceeași temă