FC Argeș a fost „executată” având un om în minus! „Arbitrul ne-a măcinat”

21 Nov. 2011, 13:17 Campionat
FC Argeș a fost „executată

FC Argeș a fost învinsă sâmbătă dimineața cu scorul de 3 – 0 de către cei de la Gaz Metan Severin, într-un joc contând pentru etapa a 14-a din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii au început mai bine meciul și au fost la controlul său în primele minute. Numai că toată cheia jocului a stat în eliminarea lui Croitoru din minutul 13. Acesta a primit direct cartonașul roșu pentru un henț comis în afara careului de 16 metri. Cu un om în minus, argeșenii au rezistat până în minutul 36, atunci când Mitori a deschis scorul cu o lovitură de cap, ca urmare a unei centrări venite de la Boroiban. Piteștenii au mai cedat la o fază fixă, de această dată în minutul 61 al confruntării. În minutul 61, Mitroi a punctat după o centrare primită de la Adrian Olah. În minutul 82 a fost rezolvată definitiv partida, asta după ce a marcat Mitic. FC Argeș a cedat cu scorul de 3 – 0 pe terenul echipei Gaz Metan Severin și a rămas cu 22 de puncte acumulate în primele 14 etape ale actualului sezon competițional.

„Arbitrul ne-a măcinat”

Momentul cheie din înfrângerea cu Gazul a fost eliminarea lui Croitoru din minutul 13. Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, ne-a vorbit despre jocul de la Severin și a subliniat că decizia arbitrului de a îl elimina pe Croitoru nu i se pare 100% corectă și că brigada de arbitri nu a avut cea mai bună prestație, dar în același timp, nici modul în care s-au prezentat elevii său nu l-a bucurat pe tehnicianul piteștenilor.

„Am început foarte bine jocul și am stat peste adversari în primele minute ale partidei. Apoi a venit o nesincronizare în jocul nostru și a venit faza din minutul 13. Croitoru, poate și din cauza lipsei de experiență, a stat mai mult în poartă și a ieșit cam târziu și a atins mingea în afara careului. Nu pot comenta eliminarea pentru că vreau să văd și eu faza din nou, pentru că se replia un fundaș al echipei noastre. Oricum, arbitrul ne-a măcinat în acest meci pentru că am primit cinci cartonașe galbene, două sau trei dintre ele fiind destul de ușor acordate. Oricum, asta nu scuză cu nimic prestația noastră. Am jucat destul de slab și nu îmi pot explica acest fapt pentru că veneam după un joc foarte bun cu Alba Iulia, dar acum am dezamăgit în partida de la Severin. În plus, am primit două goluri din faze fixe, pe mingi deviate de noi și cred că mai mult au fost autogoluri”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

FC Argeș a cedat în ultimele trei jocuri departe de casă

Ultimele jocuri în care FC Argeș a evoluat în deplasare nu au adus prea multe motive de bucurie pentru piteșteni. Aceștia au cedat în toate aceste trei jocuri și mai mult, nu au marcat nici măcar un gol argeșeni.

Seria acestor meciuri dezamăgitoare în deplasare a fost deschisă de înfrângerea cu scorul de 1 – 0 pe terenul celor de la ALRO Slatina. După partida pierdută la Slatina, argeșenii au cedat de două ori la rând la scor de neprezentare. Piteștenii au pierdut cu același scor de 3 – 0, în partidele susținute în compania celor de la Poli Timișoara și Gaz Metan Severin. Interesant este faptul că în două din aceste trei partide, piteștenii au jucat cu un om în minus. Piteștenii au ajuns la trei înfrângeri consecutive în deplasare, după ce în primele patru partide departe de casă, aceștia au obținut două victorii și două remize. Piteștenii au câștigat în prima etapă cu scorul de 3 – 2 pe terenul echipei FC Maramureș Baia Mare, și apoi cu 2 – 1 la Juventus, remizând la 2 cu Chindia și CSM Râmnicu Vâlcea.

Final de an în nocturnă

FC Argeș va juca în ultima etapă a turului de campionat pe teren propriu împotriva celor de la UTA Arad. Confruntarea dintre cele două echipe are șanse foarte mari să se dispute în nocturnă, vineri seara. Partida ar putea avea loc vineri seara cu începere de la ora 18:00, oficialii piteștenilor așteptând să primească un răspuns final în legătură cu acest subiect la începutul acestei săptămâni.

Sursa: Ziarul Top

21 Nov. 2011, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă