FC Argeș a ajuns pe locul 4

07 Nov. 2011, 15:11 Campionat
FC Argeș** a ajuns pe locul 4

Înfrângerea din meciul de la Timișoara a făcut ca FC Argeș să ajungă pe locul 4 al clasamentului. Piteștenii au fost depășiți de cei de la Unirea Alba Iulia. Echipa din Cetate s-a impus pe propriul teren cu scorul de 1 – 0 în confruntarea cu cei de la Mureșul Deva și au ajuns pe locul 3.

Interesant este faptul că întâlnirea directă dintre cele două echipe va avea loc chiar runda viitoare, atunci când FC Argeș va juca acasă cu cei de la Unirea, într-o partidă în care piteștenii vor încerca să ajung din nou pe podium. Până la finalul turului de campionat, piteștenii mai au de jucat în deplasare cu Gaz Metan Severin și acasă cu cei de la UTA Arad.

„Mera trebuia eliminat”

FC Argeș a fost învinsă pe Bega, iar antrenorul Viorel Dumitrescu a recunoscut superioritatea echipei din Timișoara. Cu toate acestea a subliniat faptul că Mera, jucătorul bănățenilor, ar fi trebuit eliminat în această confruntare.

„Felicit echipa gazdă, diferența e corectă astăzi. Nu înțeleg frica elevilor mei. E clar că Timișoara e cea mai bună din serie, totuși nu trebuia protejată de arbitrii azi. Mă refer la săriturile cu brațele ale lui Mera, trebuia eliminat de mult. Acest fapt nu justifică în niciun fel greșelile comise de noi în acest joc. Cum am spus, parcă am avut prea multă frică în unele momente ale partidei. Rămâne de văzut ce va fi în acest final de tur de campionat, oricum vom trata fiecare meci tot cu gândul la victorie.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

07 Nov. 2011, 15:11 Campionat
Pe aceeași temă