Favoriți doar pe hârtie! CSMS Iași a luat bătaie acasă de la FC Clinceni

Marius ANGHEL 21 Sep. 2013, 16:28 Campionat
Favoriți doar pe hârtie!** CSMS Iași a luat bătaie acasă de la FC Clinceni

Inca o pagina neagra in istoria fotbalului iesean. CSMS Iasi a pierdut astazi in fata unei formatii care nu exista in urma cu cativa ani in fotbalul profesionist.

FC Clinceni (o localitate cunoscuta mai degraba pentru groapa de gunoi de la marginea Bucurestiului decat pentru echipa de fotbal) a invins la Iasi cu scorul de 2-0, dupa golurile marcate de Rosu ”85 si Clement Palimaru, fostul fotbalist al Politehnicii, in minutul 90+2. Meciul s-a disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou si a contat pentru etapa 4 din Seria I a ligii secunde de fotbal.

Doar 400 de oameni au asistat din tribune la acest meci. Iesenii au jucat din minutul 65 cu un om mai putin pe teren, dupa ce Badic a fost eliminat pentru doua cartonase galbene luate pentru faulturi dure in doar 3 minute. Echilibrul numeric s-a restabilit in minutul 90, cand David a fost si el eliminat, pentru doua galbene luate pentru trageri de timp in decurs de doar doua minute.

Dupa acest esec rusinos, CSMS cade pe locul secund in clasament, la un punct in spatele liderului FC Clinceni. Indiferent de celelalte rezultate din aceasta runda, Iasul nu poate pierde locul secund. Etapa viitoare, sambata, 28 septembrie, CSMS joaca tot acasa, cu Unirea Slobozia.

CSMS IAȘI
FC CLINCENI
0-2

I. Roșu ”85, Pălimaru ”90

Bg. Miron – Ad. Voicu, M. Mihalache, Al. Crețu, R. Miron – Novac – Bădic, Onofraș (cpt.)(Olah ”66), Cl. Ionescu, Țigănașu – Herghelegiu (L. Dobre ”50)
Antrenor: Costel Enache
Eliminat: Bădic ”65 (două galbene)

Stamatin – Al. David, A. Nițu (cpt.), Vițelaru, Art. Karamyan – Bg. Pătrașcu, Pușcaș (Margină ”87) – St. Stancu (Bg. Straton ”90), Konyeha (I. Roșu ”77), Arm. Karamyan – Pălimaru
Antrenor: Valentin Bădoi
Eliminat: Al. David ”90 (2 galbene)

Sursa: Bună ziua Iași

Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 21 Sep. 2013, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă