„Farul se va retrage dacă mai avem astfel de arbitraje rușinoase!”

Mihai Andries 21 Sep. 2012, 17:44 Campionat

La finalul meciului dintre FC Botoșani și Farul Constanța, soldat cu victoria gazdelor cu 1-0, gol Todoran în minutul 38, oficialii clubului de la malul mării, prin vocea vicepreședintelui Cristi Munteanu a atacat virulent arbitrajul centralului Iulian Dima.

„E cel mai nermenic arbitru care a arbitrat vreodată pe Constanța. Îi facem memoriu cu casetă cu tot. Nu pot să îți bați joc de o echipă care face 1.200 de km pentru un meci. Și-a bătut joc de munca unei echipe. Vine un nemernic care își bate joc de munca unui club. Am avut două penalty-uri clare, la un henț și la un fault care a fost placaj ca la rugby. A spus-o până și comentatorul de la TV. Vom cere să fie suspendat arbitrul, pe baza casetei de meci. Așteptăm să vedem ce notă îi va da observatorul, mai ales că acesta este de la Piatra Neamț destul de aproape de Botoșani.” a declarat oficialul marinarilor.

Farul amenință cu retragerea și solicită recuzarea lui Balaci și Dima

În încheiere, Cristi Munteanu nu a ezitat să anunțe pe un ton foarte serios o posibilă retragere a Farului în cazul în care echipa sa va mai avea parte de un nou arbitraj defavorabil.

„Nu suntem bătaia de joc a nimănui. La Otopeni, centralul Balaci a făcut ce a vrut din noi și nu am zis nimic, dar acum, la Botoșani, s-a pus capac. Vom cere ca cei doi arbitri (n.r. – Balaci și Dima) să nu mai oficieze niciun meci al Farului vreodată. Mai mult, echipa Farul este decisă să nu se mai prezinte la meciuri dacă mai avem parte de un astfel de arbitraj ca cel de azi cu Botoșaniul” a avertizat vicele grupării de la malul mării

Oficialii Farului au intrat pe teren și l-au luat la rost pe Dima!

Pe finalul meciului, oficialii oaspeților au coborât din tribuna oficială, iar după fluierul de final au intrat pe teren și s-au repezit spre centralul bucureștean pentru a-i cere socoteală pentru prestația de pe parcursul meciului. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare privind supărarea acestora. A fost nevoie de intervenția stewarzilor pentru a îi apăra pe Dima și pe colegii săi de la linii.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto Răzvan SAUCIUC (BT Online)

Mihai Andries 21 Sep. 2012, 17:44 Campionat
Pe aceeași temă