Farul pierde teren! Botoșaniul a învins la limită

07 Apr. 2012, 18:17 Campionat

Reprezentanta orașului Constanța în eșalonul secund la fotbal, FC Farul, a juca sâmbătă în fața propriilor suporteri. Echipa de pe litoral a primit vizita echipei FC Botoșani, în cadrul etapei cu numărul douăzeci. În fața unei asistente, ca de obicei, scăzute, constănțenii au încercat să obțină cele trei puncte puse în joc pentru menținerea în lupta pentru promovare, însă nu au reușit.

Jocul a început excelent pentru oaspeți, care au deschis scorul încă din minutul 17, când Vașvari a șutat din afara careului cu un șut la colțul lung al porții apărate de Curcă. Până la finalul primei părți s-au mai consemnat alte două marii ocazii pentru echipa antrenată de pe banca de Viorel Tănase, dar tabela a rămas nemodificată.

Repriza secundă a aparținut în totalitate constănțenilor, care și-au trecut în cont trei mari ocazii de gol pentru Farul. Cea mai mare a venit în minutul 74. Nițescu a centrat perfect pentru Neagoe, dar mingea trimisă de acesta a trecut pe lânga poarta apărată de Curileac.

S-a încheiat 0-1, iar cu cele trei puncte echipa din Botoșani se clasează pe locul 6 al clasamentului si speră din ce în ce mai mult la promovare. Echipa de pe litoral rămâne cu 27 de puncte și coboară în clasament două locuri, până pe locul 9.

La finalul jocului, antrenorul oaspeților,Costel Orac, s-a arătat extrem de încântat de jocul prestat de jucatorii săi. „Felicit echipa pentru jocul bun de astăzi si sper sa o ținem tot așa. Știam ca va fi un meci greu însa jucătorii mei au înțeles că trebuie sa intre pe teren și să dea totul pentru victorie”.

De partea cealaltă tehnicianul marinarilor a declarat că numai el este de vină pentru înfrângerea de la finalul meciului. „Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere pentru că eu fac echipa. Nu îmi acuz niciun jucător, ci din contră îi felicit după fiecare partidă indiferent dacă este victorie sau înfrângere. Îmi pare rău că nu am putut profita de celelalte rezultate pentru că ne erau favorabile ca și în etapa trecută și am fi putut urca în clasament. Ă‚sta este fotbalul, mergem înainte și nu renunțăm la luptă pentru promovare. Ne dorim această promovare și vom lupta până la capăt.” a spus Viorel Tănase.

FARUL CONSTANȚA – FC BOTOȘANI 0-1 (0-1)
Vașvari (17)

G. Curcă (cpt.) – Nițescu, Stegaru, Sipovic, Eze – Buzea (’46 Husein), I. Pană – Ivanovici (’60 A. Neagoe), R. Neagoe, C. Miron (’46 V. Badea) – Pătulea
Antrenor: Viorel Tănase

Curileac (cpt.) – Patache, Cip. Dinu, Atudorei, Acsinte – D. Bălan, Vașvari, Homneac, M. Vintilă (’88 Cip. Stanciu) – Todoran (’70 Rudac), Ghiceanu (’75 M. Matei)
Antrenor: Costel Orac

Articol și foto de Alexandru RAITA

07 Apr. 2012, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă