Farul merge fără greșeală cu Ilie Stan pe bancă. Ultima victimă a fost CS Balotești. „A fost un joc greu, disputat pe un teren desfundat”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2016, 12:28 Campionat
Farul merge fără greșeală cu Ilie Stan pe bancă. Ultima victimă a fost CS Balotești.**

Farul are procentaj maxim cu Ilie Stan pe banca tehnică. Constănțenii au câștigat și cel de-al treilea meci de când și-au schimbat antrenorul, de această dacă obținând un succes la limită în deplasarea de la Balotești. Sâmbătă, în cadrul etapei a 25-a a Ligii 2, „marinarii” s-au impus cu 2-1 și au urcat o poziție în clasament, pe patru, grație înfrângerii Brăilei la Buzău.

Sâmbătă, Farul a deschis destul de repede scorul pe stadionul din Balotești. Era minutul 23 atunci când Cosmin Neagu înscria cu un șut din marginea careului de 16 metri la colțul lung. Puțin mai înainte, Pătulea a împins și el mingea în plasă după ce inițial a trimis pe sub portar, dar balonul s-a oprit într-o baltă fix înainte de linie, însă golul său a fost anulat pentru un motiv de fault în atac. Mai apoi, Negrilă a scos un gol ca și făcut al lui Herea, la șutul puternic al mijlocașului ilfovenilor, ca imediată după pauză să se bucure pentru o nouă reușite a coechipierilor săi. Chițu a centrat și Munteanu (47) a făcut făcut 2-0 pentru Farul.

Avantajul de două goluri al „marinarilor” a rezistat însă foarte puțin, asta după ce Constantin Dedu (50) a înscris cu un șut spectaculos direct în vinclu. Farul ar mai fi putut puncta încă de două ori în acest meci, însă Munteanu (49) și Pătulea (84) au lovit bara.

„A fost un joc greu, disputat pe un teren desfundat. Îi felicit pe băieți pentru atitudine și pentru faptul că au înțeles ce trebuie să jucăm pe un asemenea teren. De multe ori, pe o astfel de suprafață, valorile se echilibrează. Au respectat în mare parte ce le-am cerut. Păcat de acel gol pe care l-am primit, pentru că ne puneam impune la diferență mai mare. Importantă rămâne însă victoria”, a declarat Ilie Stan pentru Ziua de Constanța, care la Balotești a contat pe jucătorii: Negrilă – Băjan, Fl. Pătrașcu, D. Bratu, Zugravu (Vlăescu 62) – Val. Munteanu, Ad. Ionescu, Vezan (Murgoci 62), C. Neagu – S. Chițu (Milea 80), Pătulea.

Ultimul meci al Farului din acest retur al sezonului regulat are loc la Constanța, cu Gloria Buzău.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 28 Mar. 2016, 12:28 Campionat
Pe aceeași temă