Farul abia așteaptă meciul cu Turris. Paul Antoche știe „avantajul cel mai mare” al teleormănenilor. „Marinarii” pot depăși în clasament echipa lui Erik Lincar

Marius ANGHEL 04 Mar. 2020, 19:24 Campionat
Farul abia așteaptă meciul cu Turris.** Paul Antoche știe

Farul a început bine anul 2020, cu o victorie pe teren propriu cu Concordia Chiajna (3-1) și o remiză în deplasarea de la Petrolul Ploiești (0-0), iar echipa antrenată de Ianis Zicu e neînvinsă în retur, din care au trecut patru etape. Constănțenii sunt pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, dar diferența față de ocupanta poziției a 2-a, direct promovabile, CS Mioveni, este de doar cinci puncte, astfel că speranțele la accederea în Liga 1 sunt veridice.

Paul Antoche, mijlocașul defensiv al Farului, marcator a trei goluri în 20 de meciuri disputate în acest sezon, a remarcat parcursul ascendent al echipei de la malul mării și speră ca seria invincibilității să continue.

„Am început bine, spun eu, ținând cont și de cele două etape din retur care s-au jucat în sezonul de toamnă. Avem două victorii și două egaluri, opt puncte. Raportat la cum am început campionatul, cu mai puțin puncte, eu zic că suntem pe un drum ascendent și vrem să o ținem la fel, să luăm cât mai multe puncte și să fim acolo sus, în față”, a spus Antoche, care meciul trecut, cu Petrolul, nu a jucat, fiind în stare de suspendare.

Paul Antoche, despre meciul cu Turris: „Avantajul lor cel mai mare este că s-a întors antrenorul cu care au avut cele mai bune rezultate”

Pentru Farul urmează un alt meci greu, un adevărat test pe teren propriu, cu Turris Oltul. Constănțenii sunt la trei puncte în spatele echipei din Turnu Măgurele și speră să o egaleze după întâlnirea directă. Farul e neînvinsă acasă în acest sezon, în zece partide doar Petrolul obținând un punct la malul mării. Paul Antoche speră ca Turris să plece și ea fără niciun punct de la Constanța.

„Vom juca la victorie 100 la sută. Știu că ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că au o echipă destul de omogenă și cred că avantajul lor cel mai mare este că s-a întors antrenorul cu care au avut cele mai bune rezultate și cu care au promovat. Ă‚sta consider eu că e avantajul lor cel mai mare. Dar jucăm acasă și trebuie să câștigăm, să menținem aceeași linie de invincibilitate acasă. Avem neapărat nevoie de trei puncte pentru a-i ajunge în clasament și poate chiar îi depășim la golaveraj și să fim acolo, în față, între primele echipe”, a mai spus Antoche.

Meciul dintre Farul și Turris Oltul e programat să se dispute sâmbătă, de la ora 12:00, la Constanța, în etapa a 24-a a Ligii 2.

Foto de la antrenamentul de miercuri:

Marius ANGHEL 04 Mar. 2020, 19:24 Campionat
Pe aceeași temă