Farul a primit opt goluri în două deplasări

21 Sep. 2011, 10:34 Campionat
Farul a primit opt goluri** în două deplasări

Fotbaliștii de la FC Farul au susținut, ieri dimineață, pe terenul secund, o nouă ședință de pregătire în vederea meciului cu Victoria Brănești, programat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.

În afara pregătirii fizice propriu-zise, antrenorul Marian Pană a pus accent pe consolidarea relațiilor de joc, pe faza ofensivă și în mod special în defensivă, acolo unde alb-albaștrii au dovedit încă din startul acestui sezon că întâmpină probleme. În deplasările de la Otopeni și Botoșani, Farul a încasat nu mai puțin de 8 goluri, motiv serios de îngrijorare pentru conducătorii clubului.

„Cele opt goluri primite la Otopeni și Botoșani n-au însemnat nimic mai mult decât un singur punct în contul Farului, chiar dacă în dreptul golurilor marcate bifăm, totuși, șase goluri! Sudarea relațiilor de joc în apărare ar conduce, în mod evident, la mar-carea unui număr mai mic de goluri de către adversarii noștri”
, a declarat președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică.

Pe considerentele de mai sus s-a axat și ședința de pregătire de ieri. Marian Pană și colegii săi din staff-ul tehnic i-au monitorizat foarte atent pe jucători, care au început antrenamentul cu alergări de-a lungul și de-a latul terenului.

Adrian Pătulea, precum Claudio Caniggia

Pană i-a certat în repetate rânduri pe elevii săi, atunci când aceștia nu i-au respectat întocmai indicațiile. Cu o bentiță subțire peste șuvițele blonde, atacantul Adrian Pătulea te făcea să te gândești la un vârf celebru, Claudio Caniggia, vicecampion mondial în 1990 cu reprezentativa Argentinei.

Cel mai ocupat om la antrenamentul „marinarilor” a fost însă goalkeeper-ul Cornel Cernea, pe care colegii săi din atac aproape că nu l-au lăsat să respire. E de înțeles, dacă ne gândim la numărul mare de goluri pe care fostul portar al Stelei le-a încasat până în prezent. Jucătorii din linia ofensivă i-au încercat agilitatea cu o serie de lovituri din apropierea porții, baloanele curgând cu viteză.

sursa: Cuget Liber

21 Sep. 2011, 10:34 Campionat
Pe aceeași temă