Farul a intrat în „hora” retrogradării

28 Nov. 2011, 08:47 Campionat
Farul a intrat în** „hora

Dezamăgire mare pentru cei aproximativ 100 de suporteri prezenți, sâmbătă, în tribunele stadionului, la partida dintre FC Farul și CSMS Iași, din ultima etapă a turului Ligii a II-a, Seria I. „Marinarii” au pierdut cu 0-1 și au ajuns la două puncte de retrogradare.

Despre meciul dintre FC Farul și CSMS Iași nu sunt multe de spus. Oaspeții au marcat unicul gol al întâlnirii în min. 18, prin Herghelegiu, și 0-1 avea să fie scorul final, în ciuda ratărilor uriașe ale faristului Pătulea.

La final, atât antrenorul Marian Pană, cât și patronul Giani Nedelcu au fost luați la „țintă” de fanii „marinarilor”, care au cerut demisia tehnicianului.
Pană însă a replicat: „Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri este consecința reprizei secunde cu FC Snagov. Nu ne mai putem agăța de nicio perspectivă privind promovarea. Urmează să ne așezăm la masă și să luăm o decizie privind ceea ce trebuie făcut în continuare. Nu ne mai interesează locul 2, 3 sau 7, scopul nostru este acum să creăm o echipă competitivă. Nu mi se pare firesc să fiu înjurat din primul minut al primului meci al etapei. Eu n-am fost agreat de la început aici. Nu mă gândesc la demisie. Alt antrenor, în locul meu, făcea numai cinci puncte. Niciun alt antrenor nu făcea cu echipa asta mai mult decât am făcut eu”.

Fundașul Farului, Lucian Dobre, a declarat că își asumă în totalitate vina pentru golul marcat de oaspeți: „Îmi cer scuze suporterilor, tuturor celor care iubesc această echipă. Sunt apărător și îmi asum responsabilitatea. Nimeni nu este vinovat pentru golul primit, vina îmi aparține în totalitate mie”.

Mai mult, Dobre regretă și ieșirea pe care a avut-o la final, pe fondul nemulțumirii față de eșecul alb-albaștrilor: „I-am reproșat lui Pătulea că nu înscrie. Consider că această ieșire a mea este nedemnă de un fotbalist profesionist”.

sursa: Cuget Liber

28 Nov. 2011, 08:47 Campionat
Pe aceeași temă