Farul a dat afară patru jucători după meciul de aseară!

12 Nov. 2011, 15:35 Campionat
Farul a dat afară patru jucători** după meciul de aseară!

Finanțatorul Farului Constanța, Giani Nedelcu își acuză de trădare patru dintre jucătorii prezenți pe teren în meciul cu FC Snagov. În minutul 70 constănțenii conduceau cu un categoric 3-0, dar până la final adversarii au reușit să egaleze. După încheierea meciului, jucătorii suspectați că ar fi avut interese potrivnice Farului au fost concediați.

Șeful Farului pune aranjamentul pe seama jucătorilor Posteucă, L. Ștefan, Cernea și Ciobanu (foto, nr. 9) pe care îi acuză de aranjamente cu oamenii de la conducerea echipei adverse.

Giani Nedelcu declară că în timpul meciului fratele lui Posteucă, Marian, ex-jucătorul Farului, care a fost exclus din lotul constănțean anul trecut, a fost văzut în tribune în timpul partidei alături de oficialii lui FC Snagov. Același Marian Posteucă s-a aflat la originea scandalului de săptămâna trecută de la Năvodari când l-a contactat pe golgeterul Chițu de la gazde, pentru a nu-și apăra corect șansele în partida cu FC Snagov.

Suspiciunea lui Nedelcu planează asupra unor aranjamente între jucători și clubul FC Snagov, dar acesta nu exclude și posibilitatea unor speculații la casele de pariuri.

Unul dintre argumentele pe care finanțatorul Farului îl invocă pentru a-și susține teoria este acela că toate cele trei goluri prin care FC Snagov a reușit să egaleze au plecat de pe banda protejată de Ionel Posteucă.

Cei patru jucători invinuti de șeful Farului au fost dați afară de la club.

Sursa: Sport Total FM

12 Nov. 2011, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă