Fără Gache, Săgeata a făcut instrucție cu „studenții”

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 13:05 Campionat

Ieri, Săgeata Năvodari a întâlnit pe teren propriu pe tinerii jucători ai Sportului Studențesc. Meciul s-a disputat pe stadionul Flacăra din Năvodari, stadion pe care spectatorii nu prea s-au  înghesuit, deși vremea a fost excelentă pentru un meci de fotbal. Astfel, la meci au asistat în jur de 300 de suporteri, care au avut ce vedea din partea jucătorilor echipei gazdă.

Meciul a fost unul dominat de la un capăt la celălalt de Săgeata, care a reușit să se impună la final cu scorul de 5-0. Zaharia și Ologu au marcat toate golurile întâlnirii, ultimul reușind un hat-trick curat. Zaharia a avut nevoie de un interval de trei minute pentru a face dubla (17 și 20), dar scorul pauzei a fost stabilit de Ologu (foto) în ultimul minut de joc al primei reprize. După reluare, același Ologu a mai înscris de două ori (51 și 56), reușind tripla. Trebuie remarcată a doua reușită a fostului jucător al Astrei și Turnului Severin, care a înscris cu o semifoarfecă spectaculoasă.

După victoria de ieri, Săgeata ocupă locul 4 al clasamentului cu 34 de puncte, la două puncte în spatele Deltei și la unul în spatele Otopeniului.

 

VEZI MAI MULTE POZE DE LA MECIUL DE LA NĂ‚VODARI

 

SĂ‚GEATA – SPORTUL 5-0 (3-0) Zaharia 17, 20, Ologu 45, 51, 56

Viciu – Sg. Bar, Goșa (Nazîru ”75), Fl. Popa (cpt.), Anițoiu – Șicu, V. Apostol (Bozeșan ”46), Vezan (Bangheorghe ”62), Ologu – Tigoianu, D. Zaharia
Antrenor: Gheorghe Butoiu

Ed. Ispas – Ștefănescu, I. Dobrin (cpt.), Leafu, Simerea – I. Radu, Nicolici (Alexandrescu ”59), I. Vlad, Bicosu – D. Preda (C. Milea ”28), Stănici (Geampalia ”54)
Antrenor: Daniel Timofte
 

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 13:05 Campionat
Pe aceeași temă