Încă un jucător venit la Academica Argeș: al treilea de la Săgeata

Încă un jucător venit la Academica Argeș:** al treilea de la Săgeata

Divizionara a doua de fotbal Academica Argeș continuă pregătirea la Buftea în vederea părții a doua a sezonului. Zilele trecute, oficialii argeșeni au reușit să obțină semnătura mijlocașului de origine sârbă Milos Deletic, care în tur a jucat pentru Săgeata Năvodari, formație aflată la un pas de desființare.

Deletic este al treilea jucător sosit la argeșeni în această iarnă de la Săgeata Năvodari, după spaniolul Guerra și după Vezan. Inițial, argeșenii îl transferaseră de la Năvodari și pe fundașul stânga, brazilianul Bruno. Însă, în cazul contractului pe care acesta l-a avut cu Săgeata s-au depistat nereguli și brazilianul a primit interdicție de a intra în România pe o perioadă de șase luni.

Aflată la șapte puncte în spatele liderului FC Voluntari, cu doar șase etape înaintea finalului sezonului regulat, Academica l-a achiziționat și pe căpitanul Săgeții, Ovidiu Vezan. Acesta va împlini 30 de ani pe 20 martie și în tur a fost titular în nouă partide, în care a evoluat 765 de minute și a marcat două goluri, contra Unirii Slobozia și contra Bacăului.

În ceea ce privește plecările de la echipă, singura confirmare în acest sens o constituie terminarea împrumutului lui Andrei Radu, revenit la echipa mare a lui Dinamo, cu care a și plecat în cantonament în Turcia.

Joc cu Viitorul Constanța, la Buftea

Argeșenii vor disputa astăzi un joc de verificare în compania echipei din Liga I Viitorul Constanța. Partida va începe la ora 11 și are loc la Buftea, locul unde și-a stabilit cantonamentul Academica Argeș. Argeșenii au programat și un cantonament de pregătire și jocuri de verificare în Antalya, în perioada 2-16 februarie.

După revenirea în țară, vor continua meciurile amicale până la începerea sezonului competițional. Antrenorul principal al echipei Academica Argeș, Marius Baciu, a stabilit pentru elevii săi câteva jocuri de verificare până la plecarea în cantonamentul extern și anume: pe 28 ianuarie cu FC Tunari, iar pe 31 ianuarie cu Popești Leordeni, echipe de liga a treia, toate jocurile de verificare urmând să se dispute, posibil, tot la Buftea.

Sursa: Ziarul Argeșul
Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Pe aceeași temă