Falub: „Punctele ce ne dau moral și entuziasm”

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 07:53 Campionat
Falub:** „Punctele ce ne dau moral și entuziasm

Cristian Coroian nu a scăpat de ce i-a fost frică. Fostul său coleg de la U Cluj și Gloria Bistrița a pregătit foarte bine meciul de vineri dimineață și UTA s-a impus cu 3-1.

„Am obținut o victorie meritată, importantă. Am câștigat unde nu mai câștigase nimeni în acest campionat, în fața unei echipe care a primit greu gol acasă. Am făcut un joc bun per total, chiar dacă am început prost meciul și am suferit primele 15-20 de minute. Am echilibrat apoi și repriza a doua cred că am controlat-o în totalitate. Aceste trei puncte ne dau moral, entuziasm pentru meciurile mult mai importante care urmează”, a declarat Adrian Falub la puține minute de la încheierea disputei de pe arena „Jean  Pădureanu”.

E adevărat, arădenii au profitat și de nervozitatea excesivă a gazdelor, care au terminat meciul în opt jucători de câmp. „Am câștigat, îmi vine greu să comentez arbitrajul. Pe de altă parte, trebuie să recunosc că am profitat și de eliminările jucătorilor de la Gloria.Din punctul meu de vedere, cred că eliminarea lui Matei a fost una meritată, din câte am văzut eu a fost o lovire intenționată. În rest, mă bucur că am învins, știți cum e, când câștigi treci cu vederea peste tot”, a adăugat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Timp Online

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 07:53 Campionat
Pe aceeași temă